Luksusferiehus i fredelige omgivelser med sauna, udespa og mere

5
icon
icon
icon
icon
icon

Søndertoften 10, Ho

- Sommerhusnr.: 61949
Gæsterne siger: icon icon

I udkanten af det smukke og fredfyldte Ho ligger denne femstjernede feriedrøm. Omgivet af idyllisk natur og med en indretning, der afkrydser alle bokse; her får I ikke kun underholdning i form af et aktivitetsrum med bordfodbold, airhockey og bordtennis, men også masser af dejlig wellness med indendørs og udendørs spa og en skøn sauna!

Topdesign og lækre faciliteter med spa, sauna og aktivitetsrum

På Søndertoften 10 er der ikke overladt meget til fantasien, og det femstjernede feriehus udstråler design og stil fra ende til anden. Indretningen er både moderne og kvalitetsbevidst, og her kommer I bestemt ikke til at mangle noget. Her er god plads til 8 personer (og hunden).

De lyse og flotte omgivelser vil hurtigt få jer til at føle jer godt tilpas, og indretningen rummer flere lækre highlights. I det ene af to badeværelser finder I jeres egen private wellnessafdeling med både sauna og spabad, hvor I kan forkæle jer selv og hinanden lidt ekstra på de sene aftener.

Mens nogle nyder varmen i sauna og spa, kan de konkurrenceglade gæster samles i aktivitetsrummet, hvor den står på bordtennis, airhockey og bordfodbold i massevis. Her står også et ekstra TV!

Nyd den idylliske natur og tank ny energi i udespaen

Med en beliggenhed i udkanten af Hos idylliske landskab er der lagt op til en ferie med god fred og ro og flot natur så langt, øjet rækker. På den åbne terrasse kan I dagen lang nyde udsigten fra liggestolene, mens solen varmer godt, og fuglene synger i træer og buskadser.

En ekstra fed facilitet er udespaen, hvor I året rundt kan nyde kombinationen af frisk luft og det varme boblebad – tank ny energi og kobl af i den smukke natur, langt væk fra hverdagens stress og jag.

Huset ligger tæt på golfklubben i Ho med fine golffaciliteter og en god restaurant. Og på de lune sommeraftener kan I lave middagen hjemme på grillen på ægte feriemanér.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61949

D.
sagde , Danmark

Lækkert feriehus, perfekt til 2 familie da det er delt fint op. Stor lækker have med alt til børnene, og lækker hygge arrangement til forældrene imens børnene hygger i haven.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 3.300
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...