Charmerende feriehus til 4 Personer med brændeovn på Fanø

3
icon
icon
icon

Dalen 2, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71034
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et sommerhus, der emmer af hygge og afslapning? Så er dette hyggeligt indrettede feriehus på Dalen 2 lige noget for jer. Her er der plads til 4 Personer – og selv jeres hunde er mere end velkomne her. Med blot 300 meter til stranden, får I også her en uovertruffen beliggenhed på Fanø.

Rustik indretning med brændeovn – optimal afslapning

Så snart I træder ind ad døren på Dalen 2, bliver I ramt af feriestemning. Feriehuset er nænsomt indrettet i neutrale farver, med et strejf af nostalgi og afslapning i mente. Feriehuset er senest renoveret i 2021, hvor den hyggelige atmosfære er bibeholdt.

Det rummelige køkkenalrum indeholder et veludstyret køkken og spiseplads, i åben forbindelse til opholdsstuen. Her kan I læne jer tilbage i de komfortable møbler og nyde varmen og den sagte knitren fra brændeovnen i baggrunden. Feriehuset råder også over en moderne og energibesparende varmepumpe, der sørger for hurtig og effektiv opvarmning af feriehuset.

Fra både køkken og stue er der udgang til terrasser, hvoraf den ene er lukket.

Hyggelige terrasser med gode havemøbler – kun 300 meter fra stranden

Med udgang fra køkkenet ligger den lukkede sydvendte terrasse, der er indrettet med komfortable havemøbler, solvogne og en grill. Her kan I slå jer ned og nyde såvel morgenkaffen som aftensmaden under sommerens sol.

Med udgang fra opholdsstuen ligger en lille vestvendt terrasse godt gemt bag klitroser. Her kan I sidde ganske uforstyrret og nyde duften af klitroser og hav. Herfra har I også adgang til skuret, der indeholder vaskemaskine og tørretumbler.

Fanø Bad – et hyggeligt ferieområde med masser af muligheder

Med et ophold i Dalen 2, får I en attraktiv beliggenhed tæt på såvel strand som flere gode spisesteder og kun 1300 meter fra nærmeste indkøbsmulighed. Her har I rig mulighed for en gåtur gennem området, og en god strandtur.

Stranden strækker sig fra Fanøbad i nord til Sønderho i syd, og er et sandt mekka for alle, ligegyldigt om man er til aktiv ferie eller ren afslapning. Stranden er særligt elsket af windsurfere, cyklister, ravsamlere, badegæster, sandslot skulptører og drageflyvere, men mulighederne her er mange.

Den lille ø i vadehavet ligger ud for Esbjerg, Danmarks 5. største by, og nås efter en 12 minutters færgetur. Det kan anbefales at medbringe cykler eller leje disse, da det er hurtigt og nemt at udforske øen herpå. Er I til storby og shopping, kan det anbefales at tage en dagstur til Esbjerg, hvor der både er en lang gågade samt et shoppingcenter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 71034

DE
D.
sagde , Deutschland

Vorbemerkung: Wir waren zum Jahreswechsel 2023/2024 da, also im Winter. Klein, gemütlich, schöner Ofen, gute Ausstattung, für 5-6 Personen nicht geeignet, max. 4 Personen. Recht kleines Badezimmer. Sehr gute Betten. Küche: s.o.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren total begeistert .

DE
D.
sagde , Deutschland

Klein, fein und hyggelig.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:60 / 850
Renoveret / Byggeår:2021 / 1960

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...