Hyggeligt feriehus til 6 personer ved Fanø Bad

4
icon
icon
icon
icon

Nonboevej 4A, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71049
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Dette 6 personers feriehus på Nonboevej 4A med plads til hund, ligger i det attraktive område Fanø Bad. Her er kun 300 meter til den børnevenlige brede, hvide sandstrand, hvor de flotteste solnedgange opleves. Her er naturskønt og mulighed for mange aktiviteter året rundt på eftertragtede Fanø.

Rummeligt feriehus med trægulve og brændeovn

Husets rustikke stue har trægulve, og der kan tændes op til familiehygge i brændeovnen. I det praktiske køkken, udstyret med en 70 liters fryser, er der også opvaskemaskine. Derudover er der tre soveværelser med to dobbeltsenge og to enkeltsenge ligeledes med trægulve, og på badeværelset er der gulvvarme. Sommerhuset er udstyret med en moderne energisparende varmepumpe, der sørger for hurtig og effektiv opvarmning, og der er både vaskemaskine og tørretumbler, der sikrer at komforten er i top. Desuden er der Chromecast og fibernet.

Udenfor kan man grille og hygge på både en åben og lukket terrasse og slænge sig i liggestole.

Fantastisk beliggenhed med mulighed for aktiviteter af alle slags

Ikke langt fra feriehuset små 300 meter væk ligger Danmarks ældste golfbane skråt overfor det legendariske Kellers Badehotel, kendt fra blandt andet Tv-programmet Toppen af Poppen. Fanø Bad er en lille badeby med flere restauranter, butikker og caféer lige i nærheden. Kun 250 meter er der mulighed for indkøb i Spar og på samme strækning på vej ind til Nordby lidt længere nede af vejen, finder man også det legendariske Fanø Bryghus.

På Fanø er der masser af strandliv og aktiviteter at melde sig til lige fra sælsafari til byvandringer til one-wheelers, blokart, skimboards eller hvad med kite-surfing? Øen har for de mindste en alletiders skovlegeplads med træfigurer og andre spil til hele familien. Samt flere indhegnede hundeskove.

I Hovedgaden i Nordby er der rig mulighed for shopping og kulinariske oplevelser med lokale råvarer fra Fanø Rom til burgere med lokalt Angus kvæg. Sønderho har med rette været kåret til Danmarks hyggeligste landsby, og e i den grad også en attraktion i sig selv, der er værd at cykle eller køre efter. Øens cykelstier er veludbyggede. Året rundt har Fanø festivaler fra musik fra rock til folk til drage-, drikke- og strikkefestival.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:98 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2018 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...