Charmerende feriehus til 5 personer i Fanø Bad

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hanevej 10, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71052
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Hanevej 10 i feriehuset med det rammende navn ”Siesta”, er der lagt op til hygge og afslapning i dette nybyggede feriehus i 2022, der ligger tæt på golfbanen og kun 500 meter fra stranden i Fanø Bad. Her er plads til 5 personer. Her får I god beliggenhed og smuk natur udenfor døren.

Nostalgi i moderne træhus med skøn terrasse

I dette skønne træhus på Hanevej 10 er der hyggekroge overalt. Der er tre soveværelser 1 med dobbeltseng to med enkeltsenge, alt er indrettet i en lys og let nordisk stil med blandt andet bemalede karlekammerskabe, kommoder og stole i tidens glade farver.

I det moderne køkken er der induktionskomfur og ovn, der er en separat fryser, og på badeværelset er der dejligt med gulvvarme. Hust oser af charme overalt i indretningen, der er ikke sparet på hyggen i form af grønne planter og fine nips ting og rigtig mange bløde puder og skind.

På den store terrasse er der igen flere læ fyldte hyggekroge, hvor der kan dases på havemøbler og senge. Her kan livet leves med mulighed for sol morgen, middag og aften, og herfra kan det varierende dyreliv iagttages på tæt hold. Lige fra vadehavsfugle til dådyr og kaniner. Der er lagt op til mange  hyggelige grillaftener.

Fanø – En perle i Vadehavet

Der er rig mulighed for aktiviteter på alle tider af året på Fanø. Øen er ideel til cykel og vandreture, og badestrandene er nogle af Danmarks bedste og mest børnevenlige med lavt vand.

Der er flere udbydere af diverse strandaktiviteter fra blokart til drageflyvning, og man kan også, især efterår og vinter, lede efter havets guld i form af rav efter en storm. På Fanø kan du komme tæt på sælkolonier. Ture kan bookes fra strandsiden med udgangspunkt i Sønderho eller fra bådsiden med sejlads fra Nordby. Eller I kan tage på en guidet knallerttur for at se øen. På turen kan man blandt andet høre om de 350 historiske bunkere fra 2. Verdenskrig.

Er du glad for god mad og shopping er du kommet det rigtige sted hen. På øen brygges der øl, der kan nydes på Fanø Bryggeri, hvor der også er ølsmagninger året rundt. I det hele taget byder Fanø på kulinariske oplevelser udover det sædvanlige især med fokus med lokale råvarer. Mulighederne for god mad er derfor mange mange. Det er altid en god ide at reservere et bord.

Rigtig god ferie på Fanø – en perle i Vadehavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 71052

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr geschmackvoll und gemütlich eingerichtet. Sofort ein Wohlgefühl. Sehr bequeme Betten. Die Dusche ist toll. Die Nähe zur Natur ist ein Erlebnis. Haben Rehe, Frösche, Fasane gesehen. Das Zimmer unterm Dach mit der Partybeleuchtung war für unsere Kinder ein echtes Highlight.

DE
D.
sagde , Deutschland

Lichtdurchflutetes Häuschen im Grünen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus entspricht allen Anforderungen für eine Familie mit 2 Kindern.
Die Küche ist komplett neu und hat einen hohen Standard.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.796
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Apple TV.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...