Klassisk Fanø sommerhus med brændeovn

3
icon
icon
icon

Dalen 80, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71062
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om ferie i smukke rammer? Så er dette klassisk feriehus på 85 kvm med stråtag beliggende i rolige omgivelser på Dalen 80 i Fanø Bad, lige noget for jer. Sommerhuset er indrettet i en indbydende og enkel landstil med sans for hyggelige detaljer med plads til 6 personer. Her er kun 400 meter til den brede sandstrand.

Lys indretning med brændeovn og hyggefaktor

Når hele ferieflokken skal samles til hyggelige stunder, kan I oplagt gøre det i alrummet, der danner rammen om mange forskellige aktiviteter, I kan lave sammen. Her kan I kokkerere, spille spil og se tv, alt imens brændeovnen fuldender den hyggelige stemning med sin knitren i baggrunden.

I feriehuset har I 3 gode soveværelser, I kan søge mod, når det er tid til at gå til køjs og samle ny energi til de kommende feriedage. Soveværelserne er udstyret med en dobbeltseng, en køjeseng og to enkeltsenge. På badeværelset er der gulvvarme, så ingen behøver at fryse fødderne.

Praktiske faciliteter som opvaskemaskine og vaskemaskine gør det nemt at holde ferie for alle og varmepumpen sørger for et godt og energivenligt indeklima.

Nyd ferien i naturskønne omgivelser

På de to åbne terrasser kan I nyde de varme sommerdage fra de komfortable havemøbler imens fuglene kvidrer foroven. Fra terrassen har I også udsyn til den nærliggende andedam, hvor de vilde ænder og fugle lystigt bader og nyder sommersolen.

Sæt jer godt til rette i solvognene med en god bog og lad roen sænke sig. Når dagen går på hæld, kan I tænde op i grillen og tilberede og nyde aftensmaden under åben himmel, alt imens dagens spændende aktiviteter diskuteres.

Den brede sandstrand i Fanø Bad er perfekt til en strandtur med eller uden diverse aktiviteter som windsurfing, blowkart en ravsamletur eller den årlige dragefestival med drager fra hele verden i juni. Ved Fanø Bad finder I også Danmarks ældste golfbane med en 18 hullers bane, tennisbaner, minigolfbane og meget mere.

Det kan helt klart anbefales at udforske hele øen, om det er i bil eller på cykel. Der er anlagt gode cykelstier, der løber igennem de forskellige landskaber. For at nå Fanø skal I et smut forbi Esbjerg, hvorfra I skal med færgen mod Fanø. Overfarten tager kun små 12 Minutter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 71062

DK
D.
sagde , Danmark

Rigtig fin lille sommerhus ,lige som vi mener et sommerhus skal være.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hieß uns mit seiner Gemütlichkeit und seinem Charme direkt willkommen und wir fühlten uns sofort wie zuhause. Die Ausstattung ist teilweise etwas in die Jahre gekommen,aber völlig in Ordnung. Es war alles perfekt sauber und einfach hyggelig

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, helles, geräumiges und sauberes Häuschen in ruhiger Sackgasse. Rund ums Haus können Kinder toll spielen, es gibt zwei schöne Terassen mit Gartenmöbeln. Super ausgestattete Küche, kurzer Weg zum Strand.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.450
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...