Sommerhus til 6 personer med skøn naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Nonboevej 2, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71072
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Nonboevej 2 i Fanø Bad står dette hyggelige feriehus klar til en drømmeferie for 6 personer. Husets 82m2 ligger på en dejlig naturgrund med kun 500 meter ned til stranden, og er delvist renoveret i 2022. Her får du ægte idyl og feriestemning for hele familien eller vennegruppen med både bordfodbold og shelter i haven.

Skønne stunder i alrum med brændeovn

Takket være feriehusets gode praktiske faciliteter i køkkenet med blandt andet en opvaskemaskine, separat fryser til 75 liters opbevaring samt en mikroovn, kan maden hurtigt tilberedes uden for mange husarbejdstimer på ferien.

I stuen kan I samles til et af de mange spil ved sofabordet som sommerhuset byder på, mens brændeovnen spreder hygge og varme. På badeværelset skal I heller ikke fryse om fødderne, for her er der nemlig gulvvarme. I huset findes også en energivenlig luft til luft varmepumpe, der sørger for effektiv opvarmning og godt indeklima.

Som feriedagen lakker mod enden, og I trænger til at samle ny energi til næste dag, kan I søge mod sommerhusets 3 soverum med henholdsvis en 180x200cm dobbeltseng og 2 enkeltsenge på 90x200cm. Derudover får I her også det hyggelige anneks, hvor der venter jer 2 enkeltsenge, der ligeledes måler 90x200cm.

Som et ekstra highlight er der her også bordfodbold. Måske I skulle afholde en lille intern turnering, og finde mesteren imellem jer?

Hygge og leg på naturgrund med terrasse

På den 1543m2 store naturgrund, kan I på den åbne terrasse slappe af i havemøblerne og på solvogne på de lune ferieaftener. Gyngen og sandkassen kan underholde de små gæster i timevis, og til de friske er der shelter med bålplads i haven, hvor I kan ligge jer til rette til en lur i det fri. Også udendørs byder sommerhuset på mange spil der helt sikkert vil underholde hele familien. Her er også en grill til rådighed til de røde bøffer, samt en udebruser, så det værste sand kan skylles af efter en dejlig tur på stranden.

Fanø er en dejlig ø i Vadehavet at besøge året rundt. Her et meget rigt dyreliv og mulighed for sælsafari til lands eller vands, og der er mange aktiviteter på stranden at hygge sig med lige fra at lede efter rav til at suse afsted i blokart. Det alsidige fugleliv tiltrækker også mange entusiaster og deciderede ornitologer.

På Fanø er der også rigtig mange muligheder for at spise lokale specialiteter på diverse caféer og kroer – om det nu er i Fanø Bad, Rindby i Nordby eller Sønderho. I sommerperioden er der ekstra mange aktiviteter til eksempel både dragefestival, musikfestivaler, Fanø Cup (fodbold), Fannikerdage og ”late nights” i Nordby, der er arrangeret af byens handelsforening med musik og street food i Hovedgaden. I efteråret tiltrækker strikkefestivalen i tusindvis af knitrende og strikkeglade kvinder og mænd fra hele Europa.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:82 / 1.543
Renoveret / Byggeår:2022 / 1955

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...