Ferielejlighed for 2 personer blot 50 meter fra Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Strandvejen 61A, 123 st, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71096
2 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter en ferielejlighed til jeres næste ferie, hvor der er rig mulighed for at blive forkælet med masser af afslapning og tosomhed, hvor jeres hund også er velkommen? Så er ferielejligheden på Strandvejen 61A, 123 st i Fanø Bad, der i 2021 blev renoveret, den helt rigtige for jer. Her venter jer en beliggenhed blot 50 meter fra Vesterhavet, samt et væld af aktivitetsmuligheder, kulinariske oplevelser og natur.

Ægte idyl og feriestemning med en moderne indretning

På Strandvejen 61A 123 st. venter jer en ferielejlighed, der oaser af hygge og afslapning. Ferielejligheden er overskueligt indrettet med sine 44 m2 og indeholder foruden et stort alrum et soveværelse med dobbeltseng samt et badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Alrummet byder på et velindrettet køkken med opvaskemaskine i åben forbindelse til spiseplads og stue. Fra stuen er der udgang til en fin vestvendt overdækket terrasse, hvor I kan sætte jer til rette og nyde en kop kaffe eller et glas vin imens solen langsomt går ned i horisonten – herfra har I nemlig havudsigt.

Ferieboligen er en del af Feriecenteret Vesterhavet i Fanø bad, så udover selve lejligheden får I også et væld af fællesaktiviteter. Her venter jer blandt andet et indendørs poolområde med sauna, legerum, bordtennis og meget mere. Hvis vejret tillader det, er der gode muligheder for at grille i det fælles grillområde med både borde og bænke sæt og en stor udendørs pool, der er opvarmet med solenergi.

Fanø Bad – idyllisk badeby på vestkysten

Ferielejligheden ligger kun 50 meter fra havet, og gør det derfor rigtig nemt at gå rundt og opleve alt hvad Fanø Bad har at byde på af forskellige aktiviteter. Her venter jer blandt andet lokale specialiteter, is-butikker, restauranter, og ikke mindst Fanø Golfklub – Danmarks ældste golfbane.

Det kan helt klart anbefales at udforske hele øen, om det er i bil eller på cykel. Der er anlagt gode cykelstier, der løber igennem de forskellige landskaber, og hvert et område har sin egen charme.

For at komme til Fanø skal I med færgen fra Esbjerg. Overfarten tager blot små 12 minutter. Velkommen på skønne Fanø – vadehavets perle.

  

NB: Den udendørs swimmingpool kan benyttes i perioden 1. juli – 1. september.
Der forefindes en rampe bag Blok B, for kørestolsbrugere og gangbesværede.

Det siger vores gæster om sommerhuset 71096

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein höherwertig eingerichtetes Appartement mit allem was man für einen tollen Urlaub braucht. Bis hin zum Fernglas fehlte nichts. Der Blick aus dem Fenster auf Dünen und Meer ist besser wie Kino. Die ebenerdige Lage ist ideal für einen Hund der Auslauf auf abgesperrtem Terrain hat.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schöne, liebevoll eingerichtete Ferienwohnung direkt am Strand mit Meerblick über die Dünenlandschaft. Ideal für Alleinreisende oder 2 Personen.



Soverum:1
Bolig-/Grundareal:44 / 0
Renoveret / Byggeår:2021 / 1974

Køkken:

Køleskab, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...