Charmerende stråtækt sommerhus til 6 personer i Fanø Bad

4
icon
icon
icon
icon

Skovstien 73, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71106
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Skovstien 73 finder I et hyggeligt sommerhus, beliggende på en smuk naturgrund. Sommerhuset er renoveret i 2024, og her kan I have en skøn ferie med fokus på sammenhold og afslapning. Udover det lyse, åbne opholdsrum med brændeovn, toppes feriestemningen med spa og sauna, hvor I kan arrangere jeres egen wellnessaften. Velkommen til drømmeferien på den smukke ø, Fanø.

Samvær og feriestemning i top

Man mærker feriestemningen straks, man træder indenfor på Skovstien 73. Her er det fælles opholdsrum åbent i forbindelse med køkkenet. Det lyse indtryk understreges af de lysnede, træbeklædte vægge og lofter op i kip med synlige hanebånd. Lysindfaldet gennem de brede vinduespartier medvirker til, at man føler sig midt i landskabet. Med ild i brændeovnen på kølige dage bliver atmosfæren blot endnu mere hyggelig. Nyd timerne sammen – indendørs såvel som udendørs.

I køkkenet finder I alt, hvad I skal bruge, for at forkæle hinanden med lækre, hjemmelavede måltider, herunder opvaskemaskine. Prøv for eksempel den vestjyske specialitet, bakskuld, når I har mod på at eksperimentere. Det kan blive jeres nye livret.

Feriehuset indeholder 3 rummelige soveværelser med komfortable dobbeltsenge. Der er vaskemaskine og tørretumbler til rådighed for jer under opholdet, så I kan friske håndklæderne op undervejs. På gæstetoilettet er der brusekabine, og i forbindelse med det store badeværelse er også spa og sauna, så I har mulighed for at blive rigtig godt afslappede, før søvnen kalder i den friske vesterhavsluft.

Skøn terrasse, omgivet af grønne områder

Start dagen med morgenmad på den store træterrasse, som omgiver sommerhuset. Nyd de smukke omgivelser og lyt til fuglesangen. Tag solbad i de komfortable liggestole, slap af i havemøblerne og flyt jer rundt efter solen, som det passer jer bedst. Der vil altid kunne findes en krog med læ eller skygge. Tænd op i grillen til aften, og slut dagen af med et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. Bagefter kan I gå en tur til Vesterhavet, hvis I trænger til mere frisk luft og motion. En god kilometer hver vej giver jer mulighed for at opleve solnedgangen, som altid er en oplevelse, uanset vejret.

Fanø Bad – feriedestinationen for naturelskere

Tilbring din velfortjente ferie i feriehuset på Skovstien 73 i Fanø Bad, nyd freden og skønheden i naturen og de mange fritidsaktiviteter, som Fanø Bad har at byde på. Her er du tæt på havet og kan gå hånd i hånd, samle rav efter en storm eller tage en dukkert om sommeren. Stranden er børnevenlig og bemandet med livreddere om sommeren.

Har I børn med, kan I tage en tur til skovlegepladsen midt på øen, hvor de små rigtig kan slå sig løs. Der er mange seværdigheder rundt omkring på øen – og hvis du er heldig, kan du endda se sæler, når du lægger til ved Fanø. De ligger på en sandbanke i Nordby ved lavvande og slapper af.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 1.411
Renoveret / Byggeår:2024 / 2002

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...