Charmerende feriehus i to plan nær Vesterhavet og golfbane

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Strandvejen 38, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71139
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Billede på vej
DEL

Nær Fanø Bad finder I dette hyggelige stråtækte feriehus. Feriehuset kombinerer komfort og bekvemmelighed, så I kan holde en dejlig ferie på vestkysten. Strandvejen 38 ligger på en smuk afskærmet klitgrund, og herfra er der ikke langt til det brusende Vesterhav.

Lyst og rummeligt feriehus i to etager

Et dejligt sommerhus med en indbydende atmosfære og komfortabel indretning. Med tre rummelige soveværelser, hver udstyret med en komfortabel dobbeltseng, er der rigelig plads til op til seks personer. Praktisk er her også to badeværelser, så I undgår kø om morgenen.

På øverste etage finder I det lyse åbne alrum, der forener stue og køkken. Her er god plads til familielivet. Her kan I lave mad sammen, spille brætspil eller noget helt tredje! Heroppe er til også adgang til den dejlige balkon med udsigt over det omkringliggende område og golfbanen – et perfekt sted at nyde morgenkaffen.

I feriehuset finder I mange af hverdagens bekvemmeligheder, så jeres ophold bliver så behageligt som muligt. Fra det veludstyrede køkken med opvaskemaskine til vaskemaskine og tørretumbler, er det let at klare de huslige pligter. Her er også en energibesparende varmepumpe, der sikrer et behageligt indeklima, uanset vejret udenfor.

De varme sommerdage på terrassen

På de varme dage har I mulighed for at rykke udenfor og nyde den skønne træterrasse. Her står havemøblerne allerede klar til jer! Nyd solrige morgener med en kop kaffe og lyden af bølgerne i baggrunden eller tilbring rolige aftener med grillmad og gode samtaler under stjernerne. Grunden er fint afskærmet af de store træer, der skaber læ og privatliv.

Cykeltur på øen

Sommerhuset ligger på ferieøen Fanø i området Fanø Bad. Herfra har I kun en kort gåtur til øens kilometerlange sandstrand, hvor I kan bygge store sandslotte, flyve med drage eller bade. Her er mulighederne mange. I Fanø Bad finder I også et udvalg af restauranter og lokale butikker. Den nærmeste indkøbsmulighed ligger 850 kilometer herfra.

Har I cyklerne med, kan I udforske øen på 2 hjul. Der er et godt netværk af stier, som I kan følge fra Nordby til Sønderho. Det er en fin tur, hvor I undervejs kan gøre stop og nyde den smukke natur. I kan også gøre stop ved skovlegepladsen i plantagen – et skønt sted for børn og voksne. Nyd den varierede natur og de mange charmerende butikker, caféer og restauranter

Når I skal holde ferie på Fanø, skal I først omkring Esbjerg, Danmarks femtestørste by, der også byder på shopping og andre spændende aktiviteter. Fra Esbjerg skal I sejle med færgen til Fanø på blot 12 minutter.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 900
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...