Klassisk feriehus til 4 personer – 50 meter fra Rindby Strand på Fanø

3
icon
icon
icon

Hasidvej 29, Rindby

- Sommerhusnr.: 72006
4 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På en flot klitgrund, blot 50 meter fra stranden, ligger dette lille klassiske feriehus på Hasidvej 29 på Fanø. Feriehuset ligger for enden af en blind vej, godt puttet imellem den vilde klitbeplantning, og emmer af ro og afslapning. Her er der plads til 4 personer – og jeres hund er også mere end velkommen her!

Charmerende og hyggelig indretning med højt til loftet

I dette sommerhus, på Hasidvej 29 i Rindby Strand, får I den perfekte oase til en ferie for den lille familie. Feriehuset indeholder stue, spiseplads og et veludstyret køkken, der nænsomt er forenet og sammen danner base for en afslappende ferie i hyggens tegn. Læn jer tilbage i de komfortable møbler og se en god film på TV, eller snup et slag brætspil omkring spisebordet.

Udover alrummet byder det 72 m2 store sommerhus på 3 soverum, hvoraf et er med dobbeltseng. De resterende værelser har hver en enkeltseng. Derudover er der et badeværelse med bruseniche og gulvvarme, så I aldrig får kolde fødder i vintermånederne.

Fantastisk beliggenhed – blot 50 meter fra stranden

Feriehusets sydvendte terrasse er indrettet med havemøbler, solvogne og en grill. Her kan I læne jer tilbage og nyde ferien i fulde drag. Læg jer til rette på solvognen, og nyd den friske, salte havluft og duften af klitroserne der omkranser feriehuset. Når dagen går på hæld, kan I tænde op i grillen og nyde en god middag under overdækningen mens I planlægger næste dags aktiviteter og udflugter.

Det brusende Vesterhav venter på jer blot 50 meter fra feriehuset. Via et lille stisystem kan I komme fra feriehuset, igennem klitterne ned til stranden på få minutter. Her har I den perfekte udsigt ud over Vesterhavet når solen går ned og farver himlen i de smukkeste pastelfarver.

Stranden mellem Fanø Bad og Sønderho er farbar på både cykel og i bil. Den brede sandstrand er et sandt mekka for action- og adventurefolket, da der her er optimale forhold for kitesurfing, windsurfing, Blokart og meget mere. Stranden ved Rindby er dog også særlig børnevenlig, da der ofte er lavvande om sommeren og bemandede livreddertårne.

Nærmeste indkøbsmulighed ligger også blot 900 meter fra feriehuset. Alternativt kan I tage til det store supermarked i Nordby – en by der bestemt også er et besøg værd. Fanø nås efter en kort 12 minutters sejltur med færgen fra Esbjerg.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 2.116
Byggeår:1979

Køkken:

Køleskab.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barnestol, Tæppe i stue, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...