Hyggeligt feriehus til 4 personer kun 650 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Østre Klitvej 29, Rindby

- Sommerhusnr.: 72012
4 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Østre Klitvej 29 i Rindby på Fanø står dette hyggelige sommerhus klar til en ferie for op til 4 personer – et ideelt feriemål for en lille familie eller et par. Feriehuset, der er 50 kvadratmeter stort, ligger blot 650 meter fra stranden, som I vil kunne nå på kort tid til fods. I sommerhuset er jeres hund også hjertelig velkommen!

Hyggelig indretning og ferieatmosfære

I feriehuset på Østre Klitvej 29 er der ingen tvivl om, at I vil komme til at holde en hyggelig ferie. Feriehuset rummer nemlig en hyggelig indretning og ferieatmosfære, som tilsammen danner rammen for jeres ferie i Rindby på Fanø.

Feriehusets hjerte er alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse, og her vil I helt sikkert tilbringe mange skønne stunder sammen i løbet af jeres ferie. Uanset om I laver mad, spiller spil eller ser film, sørger brændeovnen for at fuldende feriestemningen.

På feriehusets 50 kvadratmeter er der 2 gode soveværelser – et med en dobbeltseng og et med en etageseng. Derudover er der 1 badeværelse i sommerhuset.

Nyd solen på terrassen

Udendørs byder sommerhuset på en terrasse, der er delvist overdækket og lukket – dermed vil I også kunne have jeres hund med ude på terrassen. På terrassen står der både havemøbler og liggestole til rådighed for jer, så I kan finde jer en god plads i solen, hvor I kan læne jer tilbage og bare nyde solen og ferien.

Når det efterhånden bliver tid til at lave aftensmad, kan I gøre grillen klar på terrassen. Steg et par lækre bøffer og nyd et godt glas vin til som afslutning på feriedagen.

650 meter til stranden – skønne naturoplevelser på Fanø

Fra feriehuset på Østre Klitvej 29 har I kun 650 meter til stranden, hvor I kan gå ture, flyve med drager og meget mere. Desuden er der masser af skøn natur I kan opleve i løbet af jeres ferie på Fanø. Der er blandt andet klitplantagen, der er beliggende mellem Rindby og Sønderho, som I kan besøge, hvor I enten kan gå eller cykle gennem plantagen og opleve den skønne natur tæt på.

For at komme til Fanø skal I sejle med færgen fra Esbjerg. Færgeturen varer kun 12 minutter, og så er I fremme på skønne Fanø!

Det siger vores gæster om sommerhuset 72012

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein etwas in die Jahre gekommenes Ferienhaus, etwas renovierungsbedürftig im Innen- und Außenbereich. Die Elektrogeräte in der Küche sind neuwertig und absolut nicht zu beanstanden. Gemütlicher Wohnraum. Alles in Allem ein Haus mit Potential.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches Haus,für zwei Personen völlig okay.Allerdings war das Bad sehr klein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches, individuelles Ferienhaus mit allem, was das Herz begehrt. Praktische originelle Einrichtung, schöne Terrasse, nicht einsehbarer Sonnenplatz. Schöne Lage in den Dünen, wunderbar für einen Urlaub mit dem Fahrrad.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 1.220
Renoveret / Byggeår:2018 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...