Lækkert feriehus i skønne omgivelser i Rindby på Fanø

4
icon
icon
icon
icon

Larses Toft 18, Rindby

- Sommerhusnr.: 72013
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Godt gemt bag træerne i grønne omgivelser venter dette fine sommerhus på Larses Toft 18 på at byde jer velkommen til en ferie i afslapningens tegn. Det rummelige feriehus, der i 2021 blev renoveret, har plads til 6 personer – og jeres hund er der naturligvis også plads til. Her får I et rummeligt sommerhus langt væk fra hverdagens stress og jag. Har I elbil, er der her også Tpe II Ladeboks – I skal blot selv medbringe kabel. Velkommen til skønne Fanø!

Fantastisk opholdsrum og gode rammer for familien

Feriehuset er indrettet således, at der er plads til hele familien. Det store opholdsrum med integreret køkken og spiseplads er moderne indrettet og er udstyret med en brændeovn, som sørger for hygge og varme. Alternativt kan I benytte den energibesparende varmepumpe, som hurtigt og effektivt varmer feriehuset op.

Den røde tråd i indretningen fortsætter ud på sommerhusets 2 badeværelser – begge med gulvvarme. Her har I altså ingen trængsel om morgenen, når alle skal gøre sig klar. De 3 soverum, hvoraf 2 er med dobbeltsenge og 1 med enkeltsenge, er alle lyse og komfortabelt indrettet med gode senge og skabe.

Feriehuset er udstyret med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så hverdagens småopgaver hurtigt er overståede.

Stor, delvist overdækket terrasse og plads til store og små

Den store indbydende træterrasse er det ideelle sted at nyde solrige dage på. Terrassen er sydvestvendt, og I kan derfor nyde solen hele dagen. Foretrækker I et skyggefuldt sted, er en del af terrassen overdækket, så I altid kan finde et godt sted at sidde uanset behov.

Gør jer det behageligt i de fine havemøbler eller solvogne, tænd op i grillen og nyd duften af grillmad, alt imens familiens yngste og jeres hund leger på den store plænegrund, hvor der også er et gyngestativ. Grunden ligger ugeneret og godt gemt i landskabet.

Er I de lykkelige ejere af en elbil, er der her Type II ladeboks. NB : Ladekabel skal selv medbringes.

Natur eller aktion – Fanø har det hele

Feriehuset er beliggende i det skønne Rindby, Fanøs smalleste sted, ikke langt fra hverken by eller strand. Rindby strand er særlig børnevenlig, da der ofte er lavvande om sommeren. Der er direkte nedkørsel på stranden, så har I småbørn eller dårligt gående med på ferie, kan de også komme med et smut på stranden.

Om I er til aktiv ferie eller afslapning, er der bestemt noget for alle. Stranden i Rindby er især elsket af windsurfere, drageflyvere, one-wheelere, ryttere og cyklister – og har I cyklen med på ferie, kan vi kun anbefale en cykeltur rundt på den kun 56 km2 store ø, hvor der er meget vekslende natur.

Øen Fanø nås efter en 12 minutters sejltur – og på hverdage sejler færgen ca. hvert 20. minut mellem Fanø og fastlandet. Her er det også oplagt at snuppe en tur med færgen til Esbjerg, Danmarks 5. største by, hvor I kan slentre ned ad den lange gågade og nyde lidt kulturelt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72013

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes , geräumiges und gepflegtes Haus . Das Grundstück ist schön eingewachsen und liegt sehr ruhig in einer Sackgasse. Besonders gut hat uns die überdachte Terrasse gefallen.Mit dem Fahrrad ist man schnell am Strand oder den Geschäften .

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein hyggeliges Ferienhaus, gut ausgestattet, eine tolle Wohn-Atmosphäre. Das zweite Badezimmer könnte nur eine Extra Toilette sein, das wäre gut, ist etwas eng. Sonst ist alles vorhanden, zum entspannen total schön. Für den Hund fanden wir super, dass das große Grundstück eingezäunt war.

DK
D.
sagde , Danmark

Et virkelig flot og dejligt indrettet, lyst sommerhus. Der er gjort meget ud af at gøre det hyggeligt med kunst og farver og det var gode senge og pæne, behagelige møbler. Vi følte os velkomne og hjemme i huset.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:109 / 1.960
Renoveret / Byggeår:2021 / 2013

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker Trægulv med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...