Lækkert feriehus i skønne omgivelser i Rindby på Fanø

Larses Toft 18, Rindby - Sommerhusnr.: 72013

Antal personer
6 pers.
Nærmeste strand
1200 m
Nærmeste indkøb
1500 m
Husdyr tilladt
Max 1
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Gratis internet
Internet
Ikke ryger hus
Opladning af elbil
Ladning
Varmepumpe: Luft til luft
Støtte til vedvarende energi
Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #0Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #1Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #2Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #3Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #4Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #5Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #6Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #7Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #8Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #9Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #10Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #11Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #12Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #13Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #14Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #15Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #16Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #17Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #18Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #19Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #20Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #21Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #22Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #23Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #24Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #25Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #26Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #27Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #28Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #29Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #30Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #31Sommerhus 72013 på Larses Toft 18, Rindby - Billede #32
1 / 33

Godt gemt bag træerne i grønne omgivelser venter dette fine sommerhus på Larses Toft 18 på at byde jer velkommen til en ferie i afslapningens tegn. Det rummelige feriehus, der i 2021 blev renoveret, har plads til 6 personer – og jeres hund er der naturligvis også plads til. Her får I et rummeligt sommerhus langt væk fra hverdagens stress og jag. Har I elbil, er der her også Tpe II Ladeboks - I skal blot selv medbringe kabel. Velkommen til skønne Fanø!

Fantastisk opholdsrum og gode rammer for familien

Feriehuset er indrettet således, at der er plads til hele familien. Det store opholdsrum med integreret køkken og spiseplads er moderne indrettet og er udstyret med en brændeovn, som sørger for hygge og varme. Alternativt kan I benytte den energibesparende varmepumpe, som hurtigt og effektivt varmer feriehuset op.

Den røde tråd i indretningen fortsætter ud på sommerhusets 2 badeværelser – begge med gulvvarme. Her har I altså ingen trængsel om morgenen, når alle skal gøre sig klar. De 3 soverum, hvoraf 2 er med dobbeltsenge og 1 med enkeltsenge, er alle lyse og komfortabelt indrettet med gode senge og skabe.

Feriehuset er udstyret med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så hverdagens småopgaver hurtigt er overståede.

Stor, delvist overdækket terrasse og plads til store og små

Den store indbydende træterrasse er det ideelle sted at nyde solrige dage på. Terrassen er sydvestvendt, og I kan derfor nyde solen hele dagen. Foretrækker I et skyggefuldt sted, er en del af terrassen overdækket, så I altid kan finde et godt sted at sidde uanset behov.

Gør jer det behageligt i de fine havemøbler eller solvogne, tænd op i grillen og nyd duften af grillmad, alt imens familiens yngste og jeres hund leger på den store plænegrund, hvor der også er et gyngestativ. Grunden ligger ugeneret og godt gemt i landskabet.

Er I de lykkelige ejere af en elbil, er der her Type II ladeboks. NB : Ladekabel skal selv medbringes.

Natur eller aktion – Fanø har det hele

Feriehuset er beliggende i det skønne Rindby, Fanøs smalleste sted, ikke langt fra hverken by eller strand. Rindby strand er særlig børnevenlig, da der ofte er lavvande om sommeren. Der er direkte nedkørsel på stranden, så har I småbørn eller dårligt gående med på ferie, kan de også komme med et smut på stranden.

Om I er til aktiv ferie eller afslapning, er der bestemt noget for alle. Stranden i Rindby er især elsket af windsurfere, drageflyvere, one-wheelere, ryttere og cyklister – og har I cyklen med på ferie, kan vi kun anbefale en cykeltur rundt på den kun 56 km2 store ø, hvor der er meget vekslende natur.

Øen Fanø nås efter en 12 minutters sejltur – og på hverdage sejler færgen ca. hvert 20. minut mellem Fanø og fastlandet. Her er det også oplagt at snuppe en tur med færgen til Esbjerg, Danmarks 5. største by, hvor I kan slentre ned ad den lange gågade og nyde lidt kulturelt.

  • Soverum:3
  • Bolig-/Grundareal:109 / 1960 m²
  • Renoveret / Byggeår:2021 / 2013
Lokalkontor

Esmark Fanø
Telefon: +45 69 15 96 18
E-mail: fano@esmark.dk

Nøgleudlevering

Nøglen kan afhentes fra kl. 15.00, men vi udleverer den også gerne tidligere på dagen, hvis feriehuset er klar til indflytning før tid.

DeutschlandAI Oversat

4.5 ud af 5

Huset ligger meget roligt i en blindgyde. Den fuldt indhegnede have var et paradis for vores hund. Huset er udstyret med alt, hvad man har brug for. I køkkenet kan man tilberede alt; alle redskaber er tilstede. Soveværelserne er med tæppebelagt gulv, hvilket vi ikke fandt særligt godt. Det lugtede lidt muggent ved fugtigt vejr. Sengen i det store soveværelse var komfortabel. Der er også aircondition.

DeutschlandAI Oversat

5 ud af 5

Et dejligt sommerhus, moderne indrettet med indhegnet grund for enden af en lille sti. Fantastisk sted at slappe af!

DeutschlandAI Oversat

5 ud af 5

Meget kærligt indrettet. Køkken fremragende udstyret. Udendørsarealer meget velholdte. Dyner i soveværelserne er efter min mening ikke nødvendige. Vi blev positivt overrasket over sommerhuset og ville til enhver tid booke det igen.

DeutschlandAI Oversat

5 ud af 5

Huset var meget rent, da vi ankom. Det kvalitetsmæssigt og kærligt indrettede hus overgik vores forventninger, man føler sig straks hjemme. Alt nødvendigt var til stede, både i stue, soveområde og køkken. Også vores labradorhund kunne lide den velplejede store have (denne var helt indhegnet). Vi vil 100% booke dette hus igen.

DeutschlandAI Oversat

5 ud af 5

Meget smukt, rummeligt og velholdt hus. Grundstykket er smukt tilgroet og ligger meget roligt i en blindgyde. Vi var særlig glade for den overdækkede terrasse. Man kommer hurtigt til stranden eller butikkerne på cykel.

DeutschlandAI Oversat

5 ud af 5

Et hyggeligt feriehus, godt udstyret, en fantastisk bolig-atmosfære. Det andet badeværelse kunne bare være en ekstra toilet, det ville være godt, det er lidt trangt. Ellers er alt til stede, meget afslappende. For vores hund var det super, at den store grund var indhegnet.

Danmark

4.5 ud af 5

Et virkelig flot og dejligt indrettet, lyst sommerhus. Der er gjort meget ud af at gøre det hyggeligt med kunst og farver og det var gode senge og pæne, behagelige møbler. Vi følte os velkomne og hjemme i huset.

DeutschlandAI Oversat

4 ud af 5

Et meget smukt og hyggeligt feriehus i smuk og rolig natur. Det synes rådyrene også, som står lige ved huset hver dag! Indretningen er i god stand, der manglede intet, og alt er meget rent! Det andet badeværelse er dog virkelig meget lille og kun anvendeligt til de nødvendige ting for slanke mennesker!

DeutschlandAI Oversat

4.5 ud af 5

Vi tilbragte en rigtig dejlig juleuge i dette kærligt og hyggeligt indrettede sommerhus. Køkkenet er super udstyret med masser af porcelæn og bestik, og der er endda en blender til lækre smoothies. Det store sofaarrangement, den ekstra lænestol og den mindre sofa giver alle god plads til at slappe af. Vi havde tilstrækkelig plads til fire voksne og en lille hund. Sommerhuset ligger lidt længere væk fra stranden, tæt på Feldberg Campingplads på en stor indhegnet grund. Afstanden generede os dog ikke om vinteren.

DeutschlandAI Oversat

4.5 ud af 5

Stort, moderne feriehus, rummelig indrettet, indhegnet have, stor terrasse, delvis overdækket.

DeutschlandAI Oversat

4.5 ud af 5

Top i orden

DeutschlandAI Oversat

5 ud af 5

Huset ligger på en smuk, velplejet grund. Udstyret i huset og på terrassen lader intet tilbage at ønske. Køkkenet har alt, hvad man behøver til en dejlig ferie. Vi manglede intet. Baderummene er smukt flisebelagt og godt indrettet. Soveværelserne er lidt trange og har ikke nogen myggenet foran vinduerne. Madrasserne giver god sovekomfort og tv-apparater findes i de to soveværelser med dobbeltsenge.

DeutschlandAI Oversat

5 ud af 5

Top sommerhus med bedste faciliteter, gerne igen

DeutschlandAI Oversat

5 ud af 5

Sommerhuset har alt, hvad man kan ønske sig: en smukt beplantet og velplejet grund med gode havemøbler, der inviterer til at slappe af. Huset er kærligt og højkvalitets indrettet, udstyret er generøst (fra bestik over service, glas, kopper, gryder, pander, bageudstyr er alt, hvad man kunne have brug for, til stede). Soveværelserne er behageligt store, stuen ligeledes, møblerne ser smukke ud og er også hyggelige. De eneste små er de to badeværelser - alligevel ville vi meget gerne holde ferie her igen.

DeutschlandAI Oversat

5 ud af 5

Lås døren op, træd ind og føl dig hjemme. Et super flot feriehus med meget god indretning. Det bedste var, at ejendommen var helt indhegnet. Perfekt med hund.

DeutschlandAI Oversat

4.5 ud af 5

Det er et meget hyggeligt indrettet hus, hvor man rigtig kan føle sig godt tilpas. Hvis der var noget at klage over, ville det være, at det 'andet badeværelse' er lidt lille, og at sengene/madrasserne efter vores smag kunne trænge til en udskiftning. Men vi følte os meget godt tilpas i et super udstyret hus med en fantastisk terrasse og dejlig have.

Indretning

Kalender

Om området

Fanø Kontor

Dit servicekontor i nærheden

Esmark Fanø

Kirkevejen 13C
6720 Fanø

Telefon: +45 69 15 96 18
Email: fano@esmark.dk