Hyggeligt feriehus med sauna – kun 600 meter fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Lyngbakken 13, Rindby

- Sommerhusnr.: 72021
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Lyngbakken 13 i Rindby på Fanø står dette hyggelige sommerhus klar til en ferie for op til 6 personer, der vil holde en afslappende ferie i skønne omgivelser på Fanø. På jeres ferie i sommerhuset er der god mulighed for at få slappet fuldstændig af, for her har I en skøn sauna. Feriehuset har desuden en dejlig beliggenhed kun 600 meter fra stranden. Feriehuset er beliggende på en klit og nås via en trappe, og derfor er dette sommerhus ikke velegnet for gangbesværede.

Nyd afslappende stunder i saunaen

I sommerhuset på Lyngbakken 13 har I rig mulighed for at komme helt ned i gear i løbet af ferien. Sommerhuset byder nemlig på en dejlig sauna, som I kan sætte jer godt til rette i og nyde nogle afslappende stunder, hvor I bare slapper helt af.

Det er ikke kun, når I trænger til en afslappende stund, at det er skønt med en tur i den dejlige sauna. Det er det nemlig også efter en frisk gåtur eller en tur i havet, så I kan blive varmet godt igennem igen.

Hyggelig indretning med alkove og brændeovn

Jeres store samlingspunkt i feriehuset bliver uden tvivl alrummet, hvor der er åben forbindelse mellem køkken, stue og spiseplads. Her kan I både være sammen om at lave mad, spille sjove spil og se gode film – I kan streame jeres favoritfilm via Chromecasten. Alt imens fuldender brændeovnen feriestemningen med sine knitrende flammer i baggrunden.

I alrummet har I også en hyggelig alkove, som I kan søge mod, hvis I for eksempel trænger til en pause eller en stille stund med en god bog.

Efter en dejlig feriedag er det tid til at gå til køjs, og her har I 3 gode soveværelser, I kan søge mod. 2 af soveværelserne har en dobbeltseng hver, mens det tredje soveværelse er indrettet med en køjeseng. Derudover rummer sommerhuset 1 badeværelse, der er udstyret med gulvvarme, så ingen skal fryse fødderne fra morgenstunden.

Sydvestvendt, delvist overdækket terrasse

Fra sommerhusets alrum kan I træde ud på den skønne terrasse, der vender mod sydvest og er delvist overdækket. Her kan I nyde solen det meste af dagen, så find jer en god plads og sæt jer til rette i havemøbler og liggestole. Fra terrassen kan I desuden nyde en dejlig udsigt over området.

På terrassen har I også en grill til rådighed, så I også kan tilbringe de lune ferieaftener på terrassen. Steg nogle lækre bøffer, skænk et godt glas vin og nyd aftenen i fulde drag.

Kun 600 meter til stranden

På Fanø er der mange smukke naturoplevelser, I kan tage ud at opleve i løbet af jeres ferie. Én af disse oplevelser er naturligvis stranden, som kun ligger 600 meter fra feriehuset, og som I hurtigt kan nå til fods. I kan også tage ud og udforske Fanø enten til fods eller på cykel, hvor I kan komme helt tæt på den skønne natur.

For at komme til skønne Fanø skal I med færgen fra Esbjerg. Det tager blot 12 minutter at sejle fra Esbjerg til Fanø, og så er I fremme på den dejlige ø.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72021

DE
D.
sagde , Deutschland

schönes und sauberes Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schöner heller Wohnbereich und eine große Terrasse. Durch die hohe Dünenlage besteht ein toller Ausblick.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine tolle Lage auf einer Düne. Der Blick von der Terrasse lässt das Meer erahnen. Die Einrichtung hat uns sehr gut gefallen, schöner Fußboden und die Betten sind ebenfalls klasse! Die Küchenutensilien kamen uns sehr neu vor, dass war ebenfalls sehr schön! Uns hat es an nichts gefehlt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:69 / 1.822
Renoveret / Byggeår:2017 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...