Hyggeligt feriehus med sauna og panoramaudsigt i Rindby på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Krinkelkrog 9, Rindby

- Sommerhusnr.: 72024
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Krinkelkrog 9 i Rindby på Fanø venter jer dette hyggelige feriehus i naturskønne omgivelser. Det hyggelige feriehus rummer plads til, at op til 4 personer kan holde en dejlig og afslappende ferie på Fanø – i sommerhuset er der nemlig en sauna, der står klar til at forkæle jer med masser af afslapning. Desuden har sommerhuset en skøn beliggenhed med kun 200 meter til stranden og jeres nærmeste indkøbsmulighed, samt en storslået panoramaudsigt.

Hyggelig indretning i to plan – sauna på badeværelset

I sommerhuset på Krinkelkrog 9 i Rindby på Fanø vil I opleve at træde ind i en hyggelig indretning i to plan, hvor I hurtigt vil føle jer godt tilpas.

Sommerhusets hjerte, alrummet, finder I på førstesalen. Her ligger køkken, stue og spiseplan i åben forbindelse, så I virkelig kan nyde hinandens selskab, når I er i alrummet. Den hyggelige feriestemning i alrummet bliver fuldendt af brændeovnens knitren i baggrunden.

I hver ende af alrummet har I en hyggelig altan, I kan gå ud på. Den ene altan vender mod øst og er derfor det oplagte sted at nyde dagens første kop kaffe, mens den anden altan vender mod vest, hvor I kan nyde dagens sidste solstråler, og den fantastiske udsigt til det omkringliggende klitområde.

I sommerhusets stueetage finder I sommerhusets store højdepunkt, saunaen, som I har adgang til fra badeværelset. I saunaen kan I sætte jer godt til rette i den dejlige varme og bare lade kroppen slappe fuldstændig af.

Nyd solen på terrasserne

Når vejret er i top, og solen står højt på himlen, skal I selvfølgelig ud at nyde det – og dét kan I på sommerhusets terrasser. Her står der havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer godt til rette på et skønt solspot.

I har desuden en grill til rådighed, så I kan tilberede nogle lækre grillmiddage på de lune ferieaftener, hvor I kan nyde saftige bøffer og god vin, mens dagen går på hæld.

Skøn beliggenhed med 200 meter til strand og indkøb

Feriehuset på Krinkelkrog 9 i Rindby på Fanø har en skøn beliggenhed, og fra sommerhuset har I ikke langt til hverken strand eller indkøb. Faktisk har I kun 200 meter til både stranden, der indbyder til lange gåture, og til jeres nærmeste indkøbsmulighed. Fra feriehuset har I også udsigt ned til stranden og det nærliggende klitområde.

Når I skal til Fanø, skal I først omkring Esbjerg, hvorfra I sejler med færgen, der bringer jer til Fanø på blot 12 minutter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72024

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus mit super Ausstattung und sogar einen kleinen Meerblick von der einen Loggia, auf der anderen kann man morgens bei Sonne super Frühstücken

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Das Haus ist mit viel Geschmack, sehr gemütlich eingerichtet und die Küche ist top ausgestattet. Es hat alles seinen Platz und es ist alles durchdacht. Äusserst positiv überrascht waren wir von den Betten. Die waren super bequem. Die Aussicht vom Balkon ist ein Genuss. Uns ist aufgefallen, dass alles scheinbar direkt für das Haus ausgesucht wurde und keine Verwertung von übrigen Geschirr, Besteck oder Mobiliar erfolgte. Wir waren schon einmal vor fünf Jahren in diesem Haus und es sieht noch genauso gepflegt aus, wie damals. Wir werden wieder kommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

In unseren Augen das perfekte Haus für Frühling oder Herbst, je ein Balkon zum Sonnenaufgang und Sonnenuntergang, schöne, saubere Sauna, Wohn/Küchenbereich schnell durch Holzofen warm zu bekommen. Waren bereits 2 mal in dem Haus, bestimmt auch nicht das Letzte mal.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:75 / 655
Renoveret / Byggeår:2012 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...