Lyst og hyggeligt sommerhus med sauna i Rindby på Fanø

3
icon
icon
icon

Store Klit 2, Rindby

- Sommerhusnr.: 72035
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal jeres næste ferie foregå på skønne Fanø? Så se lige dette sommerhus, der er beliggende på Store Klit 2 i Rindby på Fanø. Sommerhuset rummer en lys og hyggelige indretning og byder op til 6 personer indenfor den en dejlig ferie. Her kan I endda blive forkælet med ekstra afslapning i sommerhusets sauna!

Lys og hyggelige indretning med sauna

Det store højdepunkt i feriehuset på Store Klit 2 i Rindby på Fanø er uden tvivl saunaen, som I finder på sommerhusets badeværelse. I saunaen kan I blive forkælet med ekstra afslapning i den dejlige varme i løbet af ferien. Har I været ude på en frisk gåtur, er det også skønt med en tur i saunaen efterfølgende, så I kan blive varmet godt igennem igen.

Overalt i det 99 kvadratmeter store sommerhus vil I opleve en lys og hyggelige indretning med komfortable møbler og et skønt lysindfald. Hjertet i feriehuset er alrummet, der forener køkkenet med stuen og spisepladsen. Her kan I samle hele familien til mange hyggelige feriestunder, mens brændeovnens knitren og varme fuldender feriestemningen.

Når I efterhånden er ved at have brugt jeres sidste energi for dagen, kan I fordele jer på feriehusets 3 gode soveværelser. På alle 3 soveværelser venter jer dobbeltsenge, som I kan få jer en god nats søvn i, så I får ny energi til de kommende feriedage.

Hyggeligt udeområde med terrasse, sandkasse og gynge

På sommerhusets udeområde, der er mere end 2.500 kvadratmeter stort, er der noget for både store og små, så hele familien kan tilbringe de solrige feriedage udendørs sammen. Feriens yngste gæster kan lege i haven, hvor der både venter dem en sandkasse og et gyngestativ.

Alt imens børnene har fuld gang i legen i haven, kan I andre finde jer en god plads på terrassen, hvor I kan sætte jer til rette i havemøbler og liggestole. Læn jer tilbage og nyd ferien med lyden af børnenes grin og leg i baggrunden.

Terrassen er delvist overdækket, så hvis I skulle få brug for at holde en pause fra solen, kan I rykke ind under terrassens overdækkede del.

Naturoplevelser på Fanø

Fanø byder på masser af skøn natur, som I kan tage ud at opleve i løbet af jeres ferie. Vil I opleve naturen tæt på, kan I besøge klitplantagen mellem Rindby og Sønderho. I kan bevæge jer gennem klitplantagen til fods eller på cykel, og når I vil holde en pause, kan I gøre det ved skovlegepladsen i plantagen, hvor børnene kan lege.

I kan også besøge Fanøs brede sandstrande i løbet af jeres ferie. Fra sommerhuset på Store Klit 2 har I kun 300 meter til den nærmeste strand, hvor I kan tage på en lang gåtur, eller måske I skal bygge sandslotte eller flyve med drager?

For at nå til Fanø, skal I først tage en tur til Esbjerg. Fra Esbjerg sejler færgen nemlig til Fanø på blot 12 minutter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72035

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren sehr zufrieden und haben auch schon wieder gebucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr liebevoll und gemütlich eingerichtetes Ferienhaus.
Hier hat es uns an nichts gefehlt und wir würden jederzeit wiederkommen.
Es war ein entspannter Urlaub mit unserer Familie.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt schön eingebettet in einer Düne. Es besitzt eine große Terrasse, die vor Wind geschützt ist.Wir waren im Dezember hier,somit haben wir sie nicht nutzen können.Ausgestattet ist das Haus mit allem was man braucht. Für Familien mit Kindern auch sehr zu empfehlen, es gab dort sogar ein klappbares Kinderbett und WC-Aufsatz, sowie einen Tritt für kleinere Kinder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 2.575
Renoveret / Byggeår:2018 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...