Feriehus med sauna i naturskønne omgivelser i Rindby

3.5
icon
icon
icon
icon

Søstjernen 7, Rindby

- Sommerhusnr.: 72040
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Søger I et feriehus med plads til 6 personer, hvor jeres hund også er velkommen? Så er feriehuset på Søstjernen 7 lige noget for jer. Det klassiske feriehus er beliggende i rolige omgivelser og indeholder 3 soveværelser og 2 badeværelser – perfekt til en ferie for den lille familie eller vennepar. Med 2 skønne terrasser og kun 900 meter til stranden er rammerne sat om en dejlig ferie på Fanø.

Lyst og rummeligt med plads til velvære i form af sauna

Feriehuset blev i 2018 delvist renoveret og fremstår lyst og rummeligt med en god rumfordeling og indretning. Hjertet af feriehuset er det store opholdsrum med spiseplads, opholdsstue og køkken med opvaskemaskine i et. Her er der plads til familiehygge og masser af aktiviteter.

Her får I 3 soveværelser, der alle er med dobbeltsenge og den samme lyse og luftige indretning. Derudover er der 2 badeværelser med gulvvarme og bruseniche, hvoraf det ene indeholder både vaskemaskine og tørretumbler samt en sauna, hvor I kan varme musklerne igennem og samle fornyet energi til endnu en skøn feriedag.

Feriehuset opvarmes med en energibesparende varmepumpe, der sørger for hurtig og effektiv opvarmning. Derudover er der brændeovn i opholdsrummet, som sørger for hygge på de kølige aftener.

Herligt uderum med 2 gode terrasser og muligheder for leg og sjov

Feriehuset på Søstjernen 7 har 2 gode terrasser, begge udstyrede med gode havemøbler. Den ene terrasse, som er sydøstvendt, er delvist overdækket og lukket, og det perfekte sted at nyde morgenkaffen. Den anden terrasse er vestvendt og overdækket og det perfekte sted at indtage jeres aftensmad direkte fra grillen, der også står jer til rådighed.

Den 1619 m2 kuperede naturgrund, der omkranser feriehuset, er indrettet med et shelter, så de, der er friske på en nat i det fri, kan forsøge sig med dette. Ellers er det et perfekt sted for familiens mindste, hvor de kan hygge sig og lege. For de mindste er der også opsat en gynge.

Rindby på Fanø – et fantastisk område for såvel store som små

Med feriehusets beliggenhed kun 900 meter fra stranden kan denne hurtigt nås til fods eller på cykel. Generelt er hele øen superfremkommelig på cykel med gode afmærkede cykelstier. Det kan derfor anbefales at medbringe egne cykler eller leje disse på øen.

Stranden ved Rindby er utrolig børnevenlig, da der ofte er lavvande om sommeren. Derudover er stranden bemandet af livreddere i tårnene samt har direkte nedkørsel med bil på stranden. Stranden er samtidig et sandt mekka for alle action- og adventureelskere, og her ses udover de mange badegæster ofte både windsurfere, kitesurfere, boldspillere og cyklister.

 

NB* Der ligger 2 madrasser til shelteret i depotrummet. Soveposer, tæpper, liggeunderlag mm. skal selv medbringes.
Feriehusets Dyner og Puder må ikke benyttes i shelteret.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 72040

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Häuschen ist ein Traum. Jeden Tag wurde ganz gespannt die Tiere beobachtet und teilweise fühlten wir uns wie in mitten der "Konferenz der Tiere". An Interieur hat aus unserer Sicht absolut nichts gefehlt und bei der Sauberkeit war auch nichts zu beanstanden. Ich würde sofort wieder das Haus wählen. 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus, gute Ausstattung. Die Aufteilung der Räume ist sehr gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles gut. Sehr schönes Haus. Interessante Umgebung. Ruhig gelegen, zumindest in der Nachsaison.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.619
Renoveret / Byggeår:2018 / 1961

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...