Skønt feriehus med brændeovn – 800 meter til strand

3
icon
icon
icon

Klittoften 1, Rindby

- Sommerhusnr.: 72053
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til en hyggelig ferie med familien eller vennerne er dette charmerende sommerhus med brændeovn på Klittoften 1 i Rindby et oplagt valg. I feriehuset er der plads til op til 6 personer, og her er jeres hund også velkommen til at komme med på ferie. Sommerhuset har en skøn beliggenhed med kun 800 meter til stranden.

Charmerende feriehus med brændeovn

Det 105 m2 store sommerhus er renoveret i 2022, og køkkenet er komfortabelt indrettet med køleskab, en opvaskemaskine, en mikrobølgeovn samt en 40 liters fryser.

I stuen kan der hygges med en bog eller et brætspil foran den knitrende brændeovn eller med en god film på tv’et. En varmepumpe sørger for energivenlig varme.

Når I skal samle ny energi til de kommende feriedage, kan I søge mod sommerhusets 3 soveværelser, der er indrettet med 4 enkeltsenge og 1 dobbeltseng. Feriehuset har desuden 1 badeværelse med bruseniche.

Udeliv og aktiviteter ved Vadehavet

På den dejlige naturgrund er terrassen delvis afskærmet og åben, og her kan man grille og dase i havemøblerne eller i liggestolene. Fra jeres ferieadresse på Klittoften 1 har I kun 800 meter til stranden til fods eller på cykel.

Der er rig mulighed for aktiviteter på alle tider af året på Fanø. Øen er ideel til cykel og vandreture, og badestrandene er nogle af Danmarks bedste og mest børnevenlige med lavt vand. Tjek din tidevandsapp, hvis du vil i bølgen blå fra badebroen ved færgelejet.

Der er flere udbydere af diverse strandaktiviteter på Fanø fra blokart til drageflyvning, og man kan også, især efterår og vinter, lede efter havets guld i form af rav efter en storm. På Fanø kan du også komme tæt på sælkolonier. Ture kan bookes fra strandsiden med udgangspunkt i Sønderho eller fra bådsiden med sejlads fra Nordby. Alternativt kan I tage på en guidet knallerttur for at se øen. På disse ture kan man blandt andet høre om de 350 historiske bunkere fra 2. Verdenskrig.

Er du glad for god mad og shopping er du kommet til det helt rigtige sted. Fanø Bryggeri er i 2021 kåret til landets bedste mikrobryggeri, og her er naturligvis ølsmagninger året rundt – men også af lokal rom.

I det hele taget byder Fanø på kulinariske oplevelser udover det sædvanlige i cafeer og restauranter som Café Haven, Pandekagehuset på Café Rudbecks, Kellers Badehotel eller på Sønderho Kro. Mulighederne for god mad af lokale råvarer er mange. Det er altid en god ide at reservere et bord.

Rigtig god ferie på Fanø – en perle i Vadehavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72053

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt schön sichtgeschützt inmitten von Bäumen.Die Einrichtung ist super. Sofas sehr bequem und in der Küche ist alles was benötigt wird.Das Haus verfügt über ein grosses Doppelbett mit guter Matratze. Es gibt zwei komplett geschlossene Terassen, sehr schön, wenn man mit Hund anreist. Der Weg zum Strand ist gut zu gehen und zum Supermarkt ist es nicht weit.Wir kommen wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist für 2 Personen okay, für 4 ( 2 Erwachsene + 2 Kinder)geht es gerade so. Für 6 ist das Bad mit Küche als Durchgangszimmer definitiv zu klein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gemütlich eingerichtet und die Lage – umgeben von Bäumen und Büschen – ist toll. Niemand kann auf die Terasse schauen. Die Ausstattung vom modernen Smart-TV, WLAN, Kücheneinrichtung, Geschirr usw. ist sehr gut. Nur das Bad ist, wie vorher schon beschrieben, sehr klein und eng. Die meiste Zeit haben wir mit dem Ofen geheizt – einfach nur gemütlich.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2022 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...