Hyggeligt sommerhus med spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Lyngbakken 2, Rindby

- Sommerhusnr.: 72055
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
350 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Lyngbakken 2 er et hyggeligt, naturskønt beliggende sommerhus i Rindby med plads til 6 personer. Feriehuset er renoveret i 2023, og her kan familien have en skøn ferie på den charmerende Vesterhavs-ø, Fanø. Med kun 700 m til Vesterhavet kan I nyde både naturen og stranden i fulde drag, og i sommerhuset toppes feriestemningen med brændeovn, spabad og sauna.

Lys og venlig indretning

Det hyggelige feriehus på Lyngbakken 2 har mange charmerende detaljer, som gør, at man straks føler sig hjemme. I den rummelige stue med hjørnesofa kan I slappe af foran ilden i brændeovnen, eller I kan gå direkte ud på terrassen og nyde opholdet på naturgrunden. Det åbne køkken i forbindelse med spisepladsen indeholder alt, hvad I behøver for at tilberede lækre hjemmelavede måltider til hinanden. Det fine lysindfald og de lyse lofter op i kip giver en lys og let stemning, og her vil man føle sig godt tilpas både inde og ude.

I forbindelse med badeværelset med gulvvarme er både spabad og sauna, så her kan I arrangere jeres egen lille wellnessaften. I de 3 soveværelser er komfortable dobbeltsenge, så her kan I slappe af og blive rigtig godt udhvilede i den friske vesterhavsluft. Der er vaskemaskine til rådighed for jer, så I kan opfriske garderoben eller håndklæderne i løbet af ferien.

Udelivet ved feriehuset

Den åbne terrasse, som går omkring feriehuset, giver mulighed for at opholde sig udendørs i al slags vejr. Her vil altid være en krog med læ, hvor man kan trække sig tilbage med en kop te. Tag solbad i liggestolene eller træk jer tilbage i havemøblerne med en kølig drink. Til børnene er der gyngestativ og sandkasse, og så har de også rig lejlighed til at gå på opdagelse på naturgrunden. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. Har I energi og lyst, kan I nå en dejlig vandretur på under 1 km til Vesterhavsstranden. En solnedgang ved Vesterhavet bliver man aldrig træt af.

Ferie i Rindby

Med base i Rindby vil I komme til at opholde jer på det smalleste sted på øen. På dette populære sted er I tæt på både den 15 km lange sandstrand langs Vesterhavet og heller ikke langt fra vadehavskysten, hvor I kan være heldige at spotte sæler. Syd for Rindby strækker sig et fantastisk naturareal, som lover timers oplevelser til naturelskere – et godt råd er at huske kikkerten, hvis I ønsker at spotte fugle eller vildt. Fanø som sådan tilbyder næsten alle de ferieoplevelser, man kan tænke sig, da den har både autensitet og en højt skattet historie med sig. Uanset, om I ønsker at opholde jer ved vand, i naturen, i charmerende byer eller at slappe af ved jeres feriehus, er alt muligt her.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:101 / 2.700
Renoveret / Byggeår:2023 / 1997

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...