Lækkert og moderne feriehus med udespa på Fanø

5
icon
icon
icon
icon
icon

Vindgaf 43, Rindby

- Sommerhusnr.: 72059
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Leder du efter et attraktivt, moderne og stilfuldt indrettet sommerhus til din næste ferie med plads til 8 personer? Så er feriehuset på Vindgaf 43 i Rindby på 120m2, bygget i 2023, et oplagt valg. Sommerhuset ligger på en dejlig 1822m2 naturgrund kun 500 meter fra stranden. Her er den moderne komfort helt i top. Sommerhuset byder både på udespa til 6 personer, og her er også lade-stik til elbilen. Desuden har feriehuset energivenlig varmepumpe.

Afslapning og hyggelige feriestunder

Det rummelige og lyst indrettede feriehus er ideelt at holde ferie i for den store familie eller vennegruppen. Her er højt til loftet, og de fire soverum er indrettet med to dobbeltsenge og to køjesenge. Feriehuset er generelt praktisk og lækkert indrettet med både et badeværelse og et gæstetoilet. Begge med varme i gulvet.

Det hyggelige køkken og alrum danner rammen for den perfekte feriehygge og aktiviteter, I kan lave sammen. Om det nu er tilberedning af lækker mad, hygge med spil, læsning eller en god film på tv. Køkkenet har opvaskemaskine, køleskab, induktion med ovn og en separat 60 liters fryser. Desuden er der både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.

Dejlig, åben og ugeneret terrasse

Udeområdet byder på en skøn terrasse rundt om feriehuset, der både er lukket og overdækket. Den skønne naturgrund ligger på en bakketop med skøn udsigt til store vidder med lyngklædt hede og bølgende klitlandskab. Her kan I dase i havemøbler og solvogne og grille, mens solen går ned, og naturligvis nyde livet i den varme udespa til 6 personer.

Fanø ligger kun 12 minutter med færgen fra Esbjerg, i Unescos verdensarv Vadehavet, og byder op til det hele, om det nu er afslappende eller aktiv ferie, I drømmer om. I byerne Nordby og Sønderho er der mange specialbutikker og mulighed for lækre kulinariske oplevelser på byens restauranter og caféer. Fanø Bryghus er også kendt for deres mange specialøl og festlige etiketter, der er tegnet af en lokal kunstner.

Naturen og strandene har med god grund altid tiltrukket feriegæster på Fanø. På stranden kan I det hele fra drageflyvning til at kigge på sælkolonier, som I ved lavvande kan gå næsten helt ud til. Man må gerne tage bilen med på stranden, og der er rigelig med plads til det hele. Mange vælger også at tage cyklen med eller leje en. Der er et godt udbygget cykelstisystem fra nord til syd på øen og mange vandre- og cykelstier at køre øen tynd på.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.822
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...