Klassisk sommerhus med brændeovn til 4 personer

3.5
icon
icon
icon
icon

Store Klit 1, Rindby

- Sommerhusnr.: 72068
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Blot 200 meter fra en af Danmarks dejligste badestrande og med strandsti direkte ned til vandet, ligger denne perle af et feriehus på Store Klit 1, godt i læ blandt klitter og marehalm på en 2600 m2 stor naturgrund. Feriehuset er ideelt til vennegruppen eller den lille kernefamilie med plads til 4 personer. Her bliver I budt velkommen af en hyggelig indretning i et klassisk træsommerhus, der også har en stor terrasse og en udestue at byde på. Rammerne er her sat til en afslappende ferie i samværets tegn.

Lyst indrettet – med brændeovn og hyggefaktor

Når I skal samle energi til kommende feriedage, kan I søge mod sommerhusets 3 soveværelser, der er udstyret med to enkeltsenge og en dobbeltseng. Ingen behøver at fryse fødderne på badeværelset, der har indlagt gulvvarme.

Stue og alrum oser af hygge, og det praktisk indrettede køkken er med opvaskemaskine og mikroovn. I stuen er der bløde sofaer I kan sætte jer til rette i og nyde hinandens selskab, en god bog, et brætspil eller måske en film via sommerhusets Chromecast? Her i stuen er der plads til hygge og dasetid akkompagneret af brændeovnen, der med sin knitrende varme skruer helt op for feriestemningen.

Fra stuen er der udgang til en dejlig udestue på 16 m2, som i sommerperioden kan åbnes op i den ene ende, så udestue og terrasse flyder sammen. På den læfyldte og delvis overdækkede terrasse, kan I altid finde en god hyggekrog og for eksempel få tændt op i gasgrillen og nyde aftensmåltidet under åben himmel.

Ferie med naturoplevelser og aktiviteter

Turen til Fanø går over Esbjerg, hvorfra der sejler en færge til øen på 12 minutter. Her møder man ofte sælerne, der ligger på sandbanken ved færgehavnen og byder velkommen. Der er altid noget at give sig til på Fanø, hvor badestrandene er nogle af Danmarks bedste og ikke mindst børnevenlige, da der ofte er lavvande i sommerhalvåret. Stranden er farbar i både bil og på cykel.

Fanø byder på skøn natur og er overskuelig at komme rundt på med sine blot 60 kvadratkilometer. Derfor er øen også ideel til cykelture. Der er til info 12 kilometers cykelsti fra Nordby til Sønderho i syd. I kan også vælge at tage på en guidet knallerttur for at se øen, hvor der køres ad cykelstier, men også i de smalle gader og stræder i den gamle bydel i Nordby. På en af de tematiske ture kan I blandt andet høre om de 350 historiske bunkere på øen bygget under 2. Verdenskrig.

Er I til strandaktiviteter kan I prøve det hele fra blokart til drageflyvning. Mulighederne er mange. I kan også lede efter havets guld i form af rav, hvilket er allerbedst efter en kraftig storm. På Fanø kan du også komme tæt på store sælkolonier. Ture kan bookes fra strandsiden med start i Sønderho. Vil I opleve sælkolonierne fra bådsiden foregår det fra Nordby.

Øens mange restauranter og caféer byder på kulinariske oplevelser med fokus på lokale råvarer. Fanø har sit eget bryggeri samt flere slags rom og gin fra lokale producenter.

Rigtig god ferie på Fanø – en perle i Vadehavet!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:60 / 2.600
Renoveret / Byggeår:2022 / 1966

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...