Feriehus til 6 personer med brændeovn tæt på stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Slunden 94, Rindby

- Sommerhusnr.: 72076
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I feriehuset på Slunden 94 i Rindby, der ligger på en skøn 1100m2 stor naturgrund, bliver I budt velkommen af en charmerende og afslappende indretning med en hyggelig brændeovn. Her er rammerne sat til en skøn ferie med plads for op til 6 personer. Huset er renoveret i 2022, og med kun 200 meter ned til en af Danmarks smukkeste strande, får I her et toplækkert feriehus med en uovertruffen beliggenhed. Her er ferien godt begyndt for familien eller på tur med vennerne.

Hyggelige feriestunder for hele familien

Når hele ferieflokken samles til hyggelige stunder, kan I gøre det i alrummet, der helt naturligt danner rammen for mange forskellige ferieaktiviteter I kan lave sammen. Her kan I blandt andet lave mad, spille spil og se film, alt imens brændeovnen fuldender den hyggelige stemning med sin knitren i baggrunden. Indretningen er lys og lækker og byder på sommerhusstemning med hvidmalede trævægge og lofter – med farvespil af blå nuancer i detaljer, som puder og plaider.

På ferien vil man i reglen gerne undgå for megen tid i køkkenet – derfor har feriehusets lyse køkken udover et køleskab, et induktionskomfur med ovn samt en separat 40 liters fryser, en opvaskemaskine til rådighed. Køkkenet byder i størrelse til, at man laver mad eller bager sammen.

Som feriedagen lakker mod enden, og I trænger til at samle ny energi til kommende feriedage, så venter der i sommerhusets 3 soveværelser, 2 komfortable dobbeltsenge og 2 enkeltsenge. Når I står op om morgenen, skal I ikke bekymre jer om kolde fødder på badeværelset, der i øvrigt er holdt i en lys og moderne stil, for her er der indlagt gulvvarme.

Skønne stunder i det fri

En dejlig sommerdag er også skøn at afslutte i det fri. Tænd op i grillen på en af terrasserne, hvor I kan tilberede lækre lokale delikatesser fra øens mange butikker – måske med en lokalbrygget øl, rom til eller en Fanø gin til.

På terrasserne, hvoraf en del er delvist overdækket og en anden afskærmet, kan I finde jer til rette i havemøbler og liggestole på en god plads i solen, mens børnene leger på den natursmukke grund. Her er mange muligheder og flere hyggekroge at nyde udelivet på i ferien.

Den nærliggende Rindby Strand er ikke kun rummelig og bred, her må du også gerne tage bilen med, hvilket er en fordel, hvis man har mindre børn eller dårligt gående med på tur. Rigtig mange samles på stranden ved solnedgang og nyder dette storslåede syn.

På Rindby Strand er det også muligt at være aktiv på mange forskellige måder. Her kan I booke jer ind til både sælsafari, blokart, dragebygning, one-wheelers, byvandringer, kreativt værksted med mere.

Rigtig god ferie på øen i Vadehavet, der kun ligger 12 minutters færgesejlads fra Esbjerg.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72076

DE
D.
sagde , Deutschland

Das von uns angemietete Ferienhaus ist offensichtlich neu renoviert und strahlt eine sehr positives und privates Flair aus. So wie es oft bei privat genutzten Häusern der Fall ist. Erkennbar war dies an den hübschen kleinen Einrichtungsgegenständen, einer umfangreichen Küchenausstattung mit viel Geschirr und funktionierender Geschirrspülmaschine, Waschmaschine und Trockner ( wichtig bei Regenwetter und vielen kleinen Kindern) sowie fleckenfreien Teppichen und Sitzmöbeln.
Rings um das Haus ist Pflasterung vorhanden mit drei Essplätzen wobei im westlichen Bereich eine Überdachung vorgesehen ist damit man auch bei leichtem Regen draußen sitzen kann. Der vorhandene große Gasgrill funktioniert sehr gut ebenso hat der im Wohnzimmer befindliche Kaminofen großes Wärmepotential. Brennholz war ausreichend vorhanden.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.100
Renoveret / Byggeår:2022 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...