Klassisk sommerhus med brændeovn til 6 personer og hund

3.5
icon
icon
icon
icon

Kirkevejen 19, Rindby

- Sommerhusnr.: 72081
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Har I sat næsen op efter en dejlig idyllisk ferie for hele familien eller venneflokken på op til 6 personer, så er rammen sat i dette klassiske og rummelige feriehus på 110m2 på Kirkevejen 19 i Rindby, hvor I har 1300 meter til vandet og kun 200 meter til indkøb. Her er jeres hund også hjertelig velkommen. Her får I et skønt feriehus med en rummelig og hyggelig indretning med plads til hele familien eller vennepar.

Charmerende indretning med brændeovn og hyggefaktor

Ferien er godt begyndt i dette autentiske feriehus med klassiske trævægge og lofter, hvor I kan samles i det skønne køkken og alrum, der er indrettet med med moderne, komfortable møbler. Her er der plads til godt samvær med hyggefaktor i form af brændeovn. Her er nemlig god plads til, at alle kan være sammen og stadig lave vidt forskellige ting i samme rum, om det er madlavning, et brætspil, læse en god bog eller bare se en spændende film på tv. Her kan det hele lade sig gøre, alt imens brændeovnen fuldender stemningen med sin behagelig varme og lystige knitren.

Det funktionelle køkken er blandt andet udstyret med en opvaskemaskine, så I ikke behøver at bruge for meget tid på en stor opvask i ferien. Desuden er der induktion med ovn og en separat 50-liters fryser.

Når I bliver trætte og skal lade op til endnu en dejlig dag på Fanø, kan I søge mod de tre soveværelser der er indrettet med dobbeltsenge, hvoraf 2 senge måler 180x200cm og en dobbeltseng, der måler 140x200cm.

Feriehuset har desuden 2 badeværelser – begge med bruseniche og gulvvarme, samt vaskemaskine og tørretumbler, så de praktiske opgaver kan holdes på et minimum. Her er desuden en varmepumpe, der sørger for både energivenlig varme og et godt indeklima.

Skønne terrasser med havemøbler og grill

En dejlig dag i det fri er oplagt at nyde på feriehusets terrasser. Terrasserne varierer med både åbne, overdækkede og lukkede områder med læhegn og ”privatliv” alt efter behov.

Her kan I sætte jer godt til rette i havemøbler og liggestole, mens I slapper af i solens stråler til lyden af fuglefløjt, og hvis I er heldige, kig til Fanøs rige dyreliv med bl.a. rådyr, der græsser i haven. Året rundt kan I tænde op i grillen og nyde nogle af de mange lokale råvarer, som Fanø byder på.

Aktiviteter og naturoplevelser året rundt 

Der er højt til himlen og horisonten er bred på nogle af Danmarks smukkeste sandstrande på Fanø. Hvor det er nemt at komme rundt med både bil eller på cykel. Fanø er en populær cykel-ø, med gode anlagte cykelstier der fører jer fra Nordby til Sønderho og på tværs igennem den uberørte natur.

Det er også nemt og endda gratis at tage cyklen med de 12 minutter, som færgeturen tager mellem Esbjerg og Fanø. Her er det oplagt at tage en udflugt til Esbjerg, hvis indkøbsgade ligger blot et stenkast fra færgelejet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72081

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfaches, aber Gemütliches Ferienhaus in toller Lage zum Strand mit nettem Grundstück und schönen Terassen. Gemütliche Feuerstelle im Garten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Etwas in die Jahre gekommen aber liebevoll eingerichtet.Technische Geräte sind alle auf dem neuesten Stand. Schöner Grill und bestens ausgestattete Küche.

DK
D.
sagde , Danmark

Gennemgående et fint hus med dejlig lukket terrasse

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.900
Renoveret / Byggeår:2016 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...