Charmende feriehus til 6 personer og hund på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Strandgårdsvej 39B, Rindby

- Sommerhusnr.: 72082
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på jagt efter et skønt feriehus hvor I bare kan slappe af og nyde ferie, så er dette feriehus på strandgårdsvej 39B det rette for jer. Her bliver I budt velkommen af en hyggelig indretning med plads til 6 personer og hund, hvor rammerne er sat for en hyggelig ferie i hyggens tegn på vidunderlige Fanø. Her får I 3 soverum, et badeværelse og en skøn sauna for ekstra velvære.

Stilfuld indretning med brændeovn og sauna

Feriehuset gennemgik i 2020 en delvis renovering, og består af en dejlig lys stue med god plads til hygge i de komfortable møbler, hvor I kan se en film sammen på TV imens brændeovnen runder hyggestemningen af med en god varme og den sagte knitren i baggrunden. Det velfungerende køkken støder op mod stuen, og har udover en opvaskemaskine og en separat 60 liters fryser, en tilhørende spisestue med plads til mange sjove timer med brætspil og samvær.

Når feriedagen er ved at være slut, er der 3 fine soverum I kan trække jer tilbage til, og tanke fornyet energi til næste feriedag. Soverummene er indrettede med henholdsvis 2 dobbeltsenge og en køjeseng. Derudover byder feriehuset på et badeværelse med bruseniche og gulvvarme, så her er der ingen fare for kolde fødder på kolde dage.

Feriehuset opvarmes med en energisparende varmepumpe, der sørger for hurtig og effektiv opvarmning samt et godt indeklima. For ekstra varme og velvære, indeholder feriehuset også en skøn sauna, hvor I kan læne jer tilbage og få varmet musklerne godt igennem efter en aktiv feriedag.

Skønt udemiljø med kort afstand til det hele

Udenfor venter den store terrasse på at byde jer velkommen til solrige dage. Terrassen er indrettet med havemøbler, solvogne og en grill, så I kan prøve kræfter med lokale specialiteter direkte fra grillen, der kan nydes under åben himmel. Her forefindes også en udebruser, så I kan blive kølet ned efter en solrig sommerdag på terrassen.

Feriehuset på Strandgårdsvej 38B i Rindby ligger tæt på både strand og by, og I behøver derfor ikke at have bilen med rundt – både hav og indkøb ligger blot 800 meter derfra. Fanø er særlig fremkommelig på cykel, via de mange anlagte cykelstier der fører jer fra Norby til Sønderho og på tværs af øen. Derfor kan det anbefales enten at medbringe egne eller leje cykler på øen.

Fanø byder på noget for enhver, lige fra den fantastiske skovlegeplads hvor hele familien kan tilbringe mange hyggelige timer med sjov og leg, den store hundeskov beliggende i naturskønne omgivelser eller byvandring i smukke Nordby eller Sønderho. Derudover er stranden på Fanø altid et besøg værd uanset årstiden, hvor I kan bade, samle rav, gå lange ture langs vandkanten eller prøve kræfter med strandsport af forskellig art.

 

Bemærk*
Udebruser kan kun benyttes i sommerhalvåret.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72082

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine völlig ungestörte Lage mit eigener Zufahrt. Die Terrassen gehen ums ganze Haus herum, irgendwo findet sich immer ein windgeschütztes Plätzchen. Am Abend hatten wir regelmäßig Besuch von Rehen. Im Ferienhaus fehlte uns nichts! Alles war super sauber. Das Geschirr ist nagelneu und auch Töpfe und Pfannen, alles neu. Einzig das Bad ist in die Jahre gekommen, aber reicht völlig aus. Die Dusche mit Heiss-Wasser funktionierte jedenfalls einwandfrei. Die Sauna haben wir nicht genutzt. Wir haben uns in diesem Haus sehr wohl gefühlt!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.840
Renoveret / Byggeår:2020 / 1960

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...