Fantastisk pool hus til 8 personer og 2 hunde på Fanø

4
icon
icon
icon
icon

Lyngvej 54, Rindby

- Sommerhusnr.: 72088
8 pers.
Antal personer
480 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et feriehus til jeres næste ferie, hvor der er rig mulighed for at blive forkælet med masser af afslapning, så er feriehuset på Lyngvej 54 i Rindby det oplagte valg. I feriehuset, der har plads til 8 personer og 2 hunde, er der masser af underholdning for store og små – her er der nemlig både pool, spa og sauna.

Lys og rummelig indretning med brændeovn

I dette 4-stjernet sommerhus vil I hurtigt mærke feriestemningen sænke sig over jer. Her er alrummet indrettet med et stort åbent køkken med opvaskemaskine og induktionskomfur, med god plads til madlavning og en spiseplads i åben forbindelse til stuen, hvor I kan samles til en hyggeaften i de komfortable sofaer, med en god film i fjernsynet eller et brætspil, alt imens brændeovnen sørger for den rette hyggefaktor med den sagte knitren i baggrunden

Når I skal samle fornyet energi til den næste feriedage, kan I søge mod et af sommerhusets 5 soverum, der er indrettet med henholdsvis dobbeltsenge, enkeltsenge og en køjeseng. Dertil 2 badeværelser, begge med gulvvarme, hvor der I det ene står vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.

Sommerhuset opvarmes med en energisparende varmepumpe der udover en god temperatur også sørger for et godt indeklima.

Sjov og leg i pool, spa og sauna

Ferie er lig med afslapning, og her har I de bedste muligheder direkte i feriehuset. Her er der nemlig både spa og sauna, så I rigtigt kan få løsnet op i de trætte muskler. Sæt jer til rette i det varme vand og mærk hverdagens stress og jag blive skyllet bort, inden I hopper i saunaen og lader roen sænke sig over jer.

For familiens vandhunde er der her pool, hvor de kan boltre sig i timevis.

Skønt udeområde med trampolin, gyngestativ og sandkasse.

Feriehuset på Lyngvej 54 i Rindby byder på mange gode aktiviteter for børnene med både trampolin, gyngestativ og sandkasse. Her kan børnene altså hygge sig imens de voksne hygger på terrassen med et koldt glas vin. Her står jer havemøbler samt solvogne til rådighed, hvorfra I kan nyde de varme sommerdage. Når dagen går på hæld, kan I tænde op i grillen og prøve nogle af de mange lokale specialiteter der kan fås på Fanø.

Fra feriehuset er der kun 400 meter til nærmeste indkøbsmulighed og omkring 480 meter ned til stranden, som også byder på rigtig mange hyggelige oplevelser for hele familien. Her kan I bygge sandslotte, tage en dukkert i Vesterhavet eller prøve kræfter med diverse strandsport aktiviteter. Efter en god efterårsstorm er der her også oplagt mulighed for at samle rav.

For at komme til smukke Fanø, skal I med færgen fra Esbjerg, hvorfra overfarten tager omkring 12 minutter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72088

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes großes Ferienhaus in den Hügeln Fanøs, mit einem großem Pool (unser Sohn hat dort vor 5 Jahren schwimmen gelernt),einen supergemütlichen Wintergarten, der besonders im Frühjahr und Herbst kuschelig ist, und einem Tierparadies direkt vor der Terrasse.
Unsere Nebenkosten betrugen 294€ für eine Woche im kalten März. Im Vergleich zu anderen Häusern ist das absolut im Rahmen. Wir haben das Haus für nächstes Jahr gleich wieder gebucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein bisschen in die Jahre gekommenes aber gepflegtes und gemütliches Ferienhaus mit Pool.
Hunde und Kinderfreundlich.

DK
D.
sagde , Danmark

Fint sommerhus hvor man kan få mange timer til at gå i poolen.
Derudover skøn natur og dyreliv.
Fanø er bare dejlig!



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:170 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2019 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...