Hyggeligt feriehus med sauna til 6 personer og 2 hunde på Fanø

3
icon
icon
icon

Sønder Meldbjergdal 22, Rindby

- Sommerhusnr.: 72089
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en ferie i charmende rammer med ægte feriestemning og idyl, så er feriehuset på Sønder Meldbjergdal 22 i Rindby det helt rigtige for jer. Her har I det hele lige ved hånden, da såvel strand som by ligger blot 400 meter væk. Feriehuset byder på 3 soverum og et badeværelse med sauna, så I rigtigt kan få varmet musklerne igennem efter en aktivitetsrig feriedag. Her er der plads op til 6 personer, og 2 hunde er her også mere end velkomne.

Klassisk og praktisk indretning med sauna og brændeovn

Feriehuset emmer af ren hygge og velvære for hele familien – her kan I virkelig slappe af og nyde jeres ferie i fulde drag. Det funktionelle køkken, som er udstyret med mikrobølgeovn og opvaskemaskine, byder på rig mulighed for at tilberede lækre måltider af lokale råvarer. Køkkenet som ligger i åben forbindelse til spisepladsen, har kik ned til stuen der er nedsunket fra resten af feriehuset. Her hyggeligt indrettet med komfortable møbler og fjernsyn, så I kan sætte jer til rette og se en god film om aftenen. Som prikken over i’et er der her også brændeovn, der sørger for rigtig hygge stemning.

I feriehuset venter jer 3 skønne soverum, hvoraf to er med dobbeltsenge og det sidste med 2 enkeltsenge. Her kan I trække jer tilbage og samle fornyet energi til de resterende feriedage. Badeværelset er med gulvvarme og sauna for ekstra velvære.

Dejligt udeområde med terrasse, sandkasse og gynge

Feriehuset på Sønder Meldbjergdal 22 er beliggende i rolige omgivelser og med fantastiske terrasser, hvorfra I kan nyde den friske luft og naturen omkring jer. Den store terrasse, hvortil der er udgang fra stuen, er der både en lukket såvel som en overdækket del, der begge er med fine havemøbler og mulighed for at grille.

Familiens yngste er der her også tænkt på – her er der nemlig både gynge og en sandkasse hvor de kan hygge sig, imens I slapper af på solvognene. For ekstra meget sjov ligger der mellem Rindby og Sønderho en fantastisk skovlegeplads hvor der er masser aktiviteter for store og små. For de firbenede familiemedlemmer er der også en indhegnet hundeskov ikke langt fra feriehuset, så de kan få brændt noget krudt af.

Med en ferie på smukke Fanø er en tur på stranden et must. Rindby strand er især meget børnevenlig, da der ofte er lavvande i sommermånederne. Desuden er livreddertårnene her besatte sommeren over. Stranden er meget bred, og der er derfor gode muligheder for at prøve kræfter med alskens aktiviteter såsom Blokart, one-wheelere og meget mere. Desuden er det her oplagt at finde rav efter en god storm.

For at komme til Fanø, skal I med færgen fra Esbjerg. Overfarten tager blot omkring 12 minutter, og I har her god mulighed for at opleve de mange sæler, der ofte ligger og soler sig på sandbankerne ved indsejlingen til Nordby havn.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72089

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes Ferienhaus mit einer grundsoliden Ausstattung, die für den normalen Urlaubsanspruch keine Wünsche offen lässt. Funktional, technisch guter Zustand, etwas älter, aber mit Charm.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist suupertoll, gemütlich und schön gelegen. Fasan, Hase und Reh gehen direkt am Haus vorbei, Hunde dürften ein tolles Kino erleben.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.802
Byggeår:1984

Køkken:

Køleskab, fryser (65 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...