Dejligt sommerhus med sauna i forskudt plan

3
icon
icon
icon

Bekkasinvej 2, Rindby

- Sommerhusnr.: 72112
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Dette hyggelige feriehus ligger på den velkendte sommerhussti “Slunden”, hvor små badestier fører direkte til den smukke sandstrand Rindby Strand. Sommerhuset er smagfuldt og komfortabelt indrettet, og terrassen på vestsiden vil helt sikkert blive jeres yndlingsplads på de lune sommeraftener.

Skønt feriehus med brændeovn i forskudt plan

Bekkasinvej 2 er 121 m2 og bygget i to niveauer. Her kan op mod seks feriegæster holde en dejlig ferie sammen med familiens kæledyr, der også er velkommen! Den lyse og hyggelige indretning skaber en hjemlig atmosfære, hvor man har lyst til at være. Her er et skønt leverum, hvor køkken og stuen smelter sammen. Lav et lækkert måltid i køkkenet, se børnene spille omkring spisebordet eller nyd ferien med en god bog i sofaen. I sofaarrangementet kan I samles foran fjernsynet, og på de køligere aftner kan I med fordel tænde op i brændeovnen. Rummet kan desuden også opvarmes vha. den energibesparende varmepumpe.

Tre soveværelser har I at fordele jer på. Alle er indrettet med komfortable dobbeltsenge, 180×200, så I er sikret en god nattesøvn. I feriehuset har et badeværelse samt et gæstetoilet, så I undgår kø om morgenen. På badeværelset finder i sommerhusets sauna, hvor I kan komme helt ned i gear. I bryggerset finder I vaskemaskine samt tørretumbler, så I har mulighed for at opfriske strandhåndklæderne under jeres ophold.

Nyd udsigten fra den kuperede klitgrund

På en let forhøjet ligger feriehuset omgivet af viftende marehalm. Her kan I slappe af på træterrasserne, læse en god bog eller bare nyde havluften og udsigten over klitterne. Et vidunderligt sted at lægge hverdagens stress bag sig. Om aftenen, når solen går ned bag klitterne, kan man tænde op i grillen og runde feriedagen af med et lækkert måltid.

Kilometer lange sandstrande og spændende aktiviteter

Bekkasinvej 2 ligger tæt på den rolige landsby Rindby, hvor I kan shoppe og besøge restauranter. Den kilometerbrede sandstrand på Vesterhavsøen Fanø ligger også kun et stenkast væk. Her kan I gå lange ture med din hund, solbade og måske være heldige at finde rav. Også her er det muligt at køre gokart og hvert år i juni afholdes her dragefestival.

Hvis I vil udforske øen, kan du tage cyklen med, for det er meget nemt. Cykelstierne fører jer fra syd til nord, fra Nordby til Sønderho – to meget forskellige steder, som begge er et besøg værd.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:121 / 1.812
Renoveret / Byggeår:2018 / 2001

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...