Hyggeligt sommerhus til 6 personer på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Meldbjergvej 17, Rindby

- Sommerhusnr.: 72115
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
350 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

På Meldbjergvej 17 i Rindby finder I det hyggelige sommerhus, ideelt til en familieferie ved Vesterhavet. Beliggenheden på en klitgrund med kun 800 meter til stranden gør, at I kan nyde både stranden, Vesterhavet og den friske luft hver dag. Feriehuset er moderne udstyret med både induktionskomfur, vaskemaskine og en energibesparende varmepumpe, og slutrengøringen er inkluderet i prisen, så den behøver I heller ikke at bekymre jer om. NB Adgangsvejen er noget stejl, så den er ikke egnet til gangbesværede.

Charmerende og fokus på samvær

Man mærker feriestemningen straks, man træder ind ad døren til Meldbjergvej 17. De træbeklædte vægge og lofter samt det fine lysindfald giver en dejlig, luftig stemning. Her kan I hygge jer i stuen ved den knitrende ild i brændeovnen, eller I kan trække ud i udestuen og nyde samværet og den skønne udsigt der. I det veludstyrede køkken er alt, hvad I behøver for at tilberede lækre hjemmelavede måltider til hinanden, for eksempel induktionskomfur, opvaskemaskine og separat fryser på 60 liter. Der er flere steder både indendørs og udendørs, hvor I kan indtage måltiderne, så føl jer hjemme, og flyt rundt efter, hvad I har mest lyst til.

Der er badeværelse med gulvvarme samt vaskemaskine til rådighed for jer på ferien, så I kan opfriske garderoben undervejs. I de 3 soveværelser er 6 komfortable sovepladser, fordelt på 2 soveværelser med dobbeltsenge og 1 værelse med køjesenge, hvor børnene vil elske at overnatte. Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset. Desuden er der et ladestik til el-bil tilgængeligt.

Terrasse og udeliv

Den fine træterrasse har både en åben og en afskærmet del, hvor I kan nyde udelivet i fulde drag. Tag solbad på liggestolen eller træk jer tilbage i havemøblerne med en drink eller kop kaffe, og nyd udsigten over klitgrunden med bruset fra Vesterhavet som lydmæssigt baggrundstæppe. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen. Mangler I noget til menuen, er indkøbsmulighederne kun nogle få minutters gang derfra. Bagefter kan I stadig nå en tur til stranden, hvor I kan opleve solnedgangen i Vesterhavet.

Ferie i Rindby

Fanø som sådan tilbyder næsten alle de ferieoplevelser, man kan tænke sig, da den har både autensitet og en højt skattet historie med sig. Uanset, om I ønsker at opholde jer ved vand, i naturen, i charmerende byer eller at slappe af ved jeres feriehus, er alt muligt her. Med base i Rindby vil I komme til at opholde jer på det smalleste sted på Fanø. På dette populære sted er I tæt på både den 15 km lange sandstrand langs Vesterhavet og heller ikke langt fra vadehavskysten, hvor I kan være heldige at spotte sæler. Syd for Rindby strækker sig et fantastisk naturareal, som lover timers oplevelser til naturelskere – et godt råd er at huske kikkerten, hvis I ønsker at spotte fugle eller vildt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.850
Renoveret / Byggeår:2019 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...