Superflot og elegant feriehus med panoramaudsigt

4
icon
icon
icon
icon

Lyngvej 66, Rindby

- Sommerhusnr.: 72116
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

På en pragtfuld klitgrund med flot udsigt og kort afstand til stranden ligger dette fantastiske sommerhus. Et moderne og spændende sommerhus med mange detaljer og et skønt uderum, hvor I kan nyde solen, et godt glas i loungesofaen eller holde nogle skønne grillaftner.

Tilhørende feriehuset er en dobbeltcarport, hvor jeres bil trygt kan holde. Medbringes eget ladekabel, er her mulighed for at oplade jeres el-bil direkte ved sommerhuset.

Fantastisk udsigt udover klitterne og fine detaljer

Når man træder indenfor på Lyngvej 66, vil man hurtigt komme til at føle sig godt tilpas. Her er kræset for detaljerne, og feriehuset kan danne rammerne omkring en skøn ferie for op til otte feriegæster. Praktisk indretning med bryggers med vaskemaskine, tørretumbler samt plads til overtøj, fire gode soveværelse der alle har direkte udgang til terrassen. Her er to badeværelser, hvor der ligesom resten af feriehuset naturligvis også er installeret gulvvarme. På det ene badeværelse kan I få en fornemmelse af wellness, da her både er en varm sauna samt badekar – et perfekt pusterum fra en travl hverdag.

Hjerterummet, hvor I uden tvivl vil tilbringe det meste af tiden, er det smukke kombinerede stue og køkkenalrum. Indretningen er enkelt og holdt i stilrene nuancer, men helt fantastisk er dog den smukke panoramaudsigt udover klitterne. Hele rummet har store vinduespartier, så udsigten både kan nydes fra stuen som det veludstyret køkken, der blandt andet er udstyret med en Quooker. Spiseplads adskilles mod stuen af en flot indbygget brændeovn, der kan nydes fra alle sider. I det moderne sommerhus er ferien gjort så let som muligt for jer med alle hverdagens bekvemmeligheder, sådan at I i stedet kan bruge tiden med hinanden og få slappet af.

Hyggelige aftner på terrassen og skøn beliggenhed på Fanø

Beliggenheden på klittoppen giver den skønne udsigt udover hele området medNordsøen i baggrunden. Størstedelen af feriehuset er omgivet af en dejlig træterrasse, så I kan nyde flest mulige solskinstimer. Terrassen er fyldt med hyggelige og læfyldte kroge, både i solen eller under terrassens overdækkede del i skyggen. Fuldend sommeraftenen med et lækkert måltid tilberedt på grillen og en drink i det hyggelige loungeområde til den maleriske solnedgang.

Aktive oplevelser på Fanø

På Fanø er aktiviteterne mange! Og Lyngvej 66 ligger placeret nogenlunde midt på øen og hverken langt fra indkøb eller Vesterhavet. Her kan I gå lange ture, solbade og måske være heldige at se sæler. Også her er det muligt at køre gokart og hvert år i juni afholdes her dragefestival.

Er man til aktiv ferie, er Fanø et godt sted at besøge. Her kan man nemlig let komme rundt på cykel. Medbring jeres egne cykler eller lej dem direkte på øen! Minigolf kan man også spille mange forskellige steder, besøg skovlegepladsen i Fanø Klitplantage, sejl kajak i Vadehavet eller tag en slag padeltennis.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:134 / 1.800
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, stengulv med gulvarme i stue, stengulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...