Sommerhus med ladestik i Rindby på Fanø

3
icon
icon
icon

Vagtbjerg Klit 1, Rindby

- Sommerhusnr.: 72119
4 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

På Vagtbjerg Klit 1 på Fanø ligger dette hyggelige sommerhus, der byder plads til 4 feriegæster og 1 hund. I sommerhusets stue kan I samles i sofaen og se en god film i fjernsynet, mens brændeovnen spreder varme til rummet. De lune sommerdage kan nydes på den lukkede terrasse, hvor havemøbler, liggestole og grill står klar til jer.

Alrum med brændeovn

Sommerhuset er renoveret i 2023, og hjerterummet er alrummet, der består af stue, spiseplads og køkken samlet i ét. Den åbne planløsning sørger for, at hele familien kan nyde ferietiden sammen, selv når der skal laves mad i det veludstyrede køkken.

Efter madlavningen klarer opvaskemaskinen jeres opvask, så I kan sætte jer godt til rette i sofaen og holde en hyggelig filmaften. Der er danske tv-kanaler i sommerhuset. Til en ekstra hyggelig feriestemning kan I tænde op i brændeovnen, der også giver en god varme til rummet. I sommerhuset er der en energibesparende varmepumpe, I med fordel kan benytte.

Sommerhusets badeværelse har gulvvarme, og i sommerhuset finder I desuden en vaskemaskine.

Til natten kan I trække jer tilbage på de 3 værelser, der i alt består af 5 sovepladser. Her kan I altså fordele jer, som det passer jer bedst. Der er 2 værelser med dobbeltseng, mens det sidste værelse er indrettet med en enkeltseng.

Lukket terrasse og ladestik

Fra alrummet har I udgang til den afskærmede og lukkede terrasse, hvor I trygt kan lade hunden gå frit, uden bekymringer om at den på egen hånd går på opdagelse i området. På terrassen kan I nyde eftermiddagskaffen, inden tilberedningen af aftensmaden går i gang. Her kan I finde grillen frem og stege saftige bøffer over det glødende kul. Middagen skal naturligvis nydes i havemøblerne på en lun sommeraften.

Ved sommerhuset er der et fint shelter, hvor I kan nyde nattesøvnen og vågne op til fuglenes kvidren.

Som et ekstra plus er der ladestik til elbilen ved sommerhuset.

Sommerferie på Fanø

Sommerhuset ligger i Rindby på den skønne ferieø Fanø, der byder på oplevelser og aktiviteter for både store og små. Fra sommerhuset er der 350 meter til stranden, hvor I kan gå lange ture med fødderne i vandkanten af Vesterhavet. Hunden vil helt sikkert elske at komme med på turen, og måske I en dag tager en tur i hundeskoven?

Fanø ligger i Nationalpark Vadehavet, og her er der god chance for at se sælerne sole sig på sandbankerne. I har også mulighed for at tage på sælsafari og betragte dyrene på tæt hold.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.804
Renoveret / Byggeår:2023 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...