Indbydende sommerhus med ladestik på Fanø

4
icon
icon
icon
icon

Vindgaf 57, Rindby

- Sommerhusnr.: 72121
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

På Vindgaf 57 på den hyggelige ferieø Fanø, ligger dette fine sommerhus på en skøn naturgrund. Her er der plads til 6 feriegæster, og sommerhuset byder blandt andet på en brændeovn, der skaber ekstra hyggelig feriestemning på en blæsende efterårsdag. På terrassen kan I nyde sommersolen i havemøbler og liggestole, mens saftige bøffer steges på grillen.

6-personers sommerhus med indbydende indretning

Sommerhuset er moderne indrettet, og sammen med det store vinduesparti i alrummet, skaber det en lys og indbydende atmosfære i feriehuset. Vinduespartiet går op i kip, og her har I en skøn udsigt til den omkringliggende natur. I alrummet kan hele familien samles til mange gode stunder, og den åbne planløsning sørger for, at I får mest mulig tid med hinanden – Selv når der skal laves mad.

Køkkenet er veludstyret, og her er der blandt andet opvaskemaskine, så I ikke selv står med opvasken efter maden. Her kan I i stedet slappe af på sofaen, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Som et ekstra plus er der også en energibesparende varmepumpe i sommerhuset.

På badeværelset er der gulvvarme, og der er desuden en vaskemaskine i sommerhuset.

Sommerhusets 114 m² fordeler sig på 2 plan, hvoraf der er 2 værelser på hver etage. Der er 2 værelser med dobbeltsenge, et værelse med 2 enkeltsenge samt et værelse med en køjeseng. På førstesalen finder I en ekstra stue, hvorfra I også har en skøn udsigt over området.

Skøn naturgrund med ladestik til elbil

Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund, hvor der til børnene både er sandkasse og gynge. Imens børnene leger, kan I nyde solen på den afskærmede terrasse, hvor både havemøbler og liggestole står klar til jer. Til aften kan I tænde op i grillen og holde en hyggelig grillmiddag i solen, inden den går ned bag klitterne.

Er I kørende i elbil, kan den oplades direkte ved sommerhuset. Her er nemlig et ladestik.

Nær stranden i Rindby

Sommerhuset ligger i Rindby på Fanø, og herfra har I blot 600 meter til stranden, der er et besøg værd året rundt. På varme sommerdage er her helt perfekt til både badning, solbadning og beachvolley-kampe, mens det om vinteren er oplagt med en lang, frisk gåtur ved vandet.

Fra sommerhuset har I 700 meter til nærmeste indkøbsmulighed, og Rindby byder desuden på hyggelige spisesteder, så I har mulighed for at spise ude en dag eller 2.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:114 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2021 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...