Hyggeligt sommerhus til 6 personer på Fanø

3
icon
icon
icon

Vagtbjergvej 3, Rindby

- Sommerhusnr.: 72128
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
50 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til Vagtbjergvej 3 i Rindby, hvor I – til dels gemt mellem træerne – finder dette hyggelige feriehus. Hunden er også velkommen. Ideelt til en familie med børn, men selvfølgelig også bare til venner, som vil holde en hyggelig ferie sammen.

Brændeovn, sauna og spabad

I stuen kan I hygge jer sammen foran ilden i brændeovnen. Se en film sammen, eller måske er det tid til at læse en god bog igen? Her kan alle hygge sig sammen og alligevel individuelt. Ved spisebordet er der plads nok til at spille et brætspil eller lave krea-ting sammen. Køkkenet har alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre hjemmelavede retter. Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset.

I det rummelige badeværelse med gulvvarme er der både spabad og sauna. Efter en begivenhedsrig feriedag er det boblende vand i spaen og varmen i saunaen perfekt til afslapning og velvære. Der er også vaskemaskine og tørretumbler til rådighed, så I kan opfriske håndklæderne i løbet af ferien. I de tre soveværelser er 6 komfortable sovepladser. 2 værelser er indrettet med dobbeltsenge, det sidste værelse har 2 enkeltsenge, så I kan arrangere jer, som det passer jer bedst.

Naturgrund med en lille græsplæne

Feriehuset ligger på en smuk naturgrund med en lille græsplæne og to dejlige terrasser, hvor man kan nyde de varme sommerdage. Begge terrasser er delvist overdækkede, hvilket er praktisk i tilfælde af en byge. Om aftenen kan I tilberede et lækkert måltid med saftige bøffer på feriehusets grill, mens børnene brænder krudt af på plænen.

Ferie nær en af Danmarks smukkeste strande

Du kan komme til Fanø efter en 12 minutters færgeoverfart – på hverdage sejler færgen ca. hvert 20. minut mellem Fanø og fastlandet/Esbjerg. Planlæg også en tur til Esbjerg, den femtestørste by i Danmark, hvor du kan slentre gennem den hyggelige gågade og nyde lidt dansk kultur.

Fanøs op til 700 meter brede sandstrand er et sandt eldorado for vandrere, cyklister, drageflyvere, strandsejlere og ravsamlere. Her kan alle virkelig følge deres egen interesse og få mulighed for bare at lade tiden flyve.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2009 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...