Charmerende feriehus i Rindby med lukket terrasse

3
icon
icon
icon

Hedemarken 35, Rindby

- Sommerhusnr.: 72130
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til det hyggelige feriehus “Mulle” på Hedemarken 35 i Rindby på Fanø. Det skønne sommerhus med brændeovn og lukket terrasse er det perfekte valg for jer, der ønsker en afslappende ferie nær Vesterhavet. Med plads til op til 6 personer og en fantastisk beliggenhed, kun 1,5 kilometer fra havet, er dette feriehus ideelt til en familieferie eller en tur med vennerne.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn

I feriehuset kan I se frem til at nyde en afslappende og underholdende ferie. Brændeovnen skaber den perfekte stemning til hyggelige aftener med brætspil i sofaen, mens de komfortable senge sikrer en god nattesøvn for alle. Med 3 soveværelser, herunder 2 dobbeltsenge og en køjeseng, er der rigelig plads til hele familien.

Feriehuset byder på alle de bekvemmeligheder, I har brug for til en behagelig ferie. Det veludstyrede køkken med opvaskemaskine gør det let at tilberede lækre måltider uden tanke om for meget opvask, og med en vaskemaskine til rådighed behøver I ikke bekymre jer om snavset tøj. Den lukkede terrasse og delvist overdækkede terrasse giver jer mulighed for at nyde det danske sommervejr, mens børnene kan lege i sandkassen eller gynge på naturgrunden.

Nyd ferien i Rindby

Beliggende kun 2 kilometer fra indkøbsmuligheder og 1,5 kilometer fra havet, er sommerhuset det ideelle udgangspunkt for at udforske alt, hvad Rindby og Fanø har at byde på. Tag på lange gåture langs stranden, besøg de lokale seværdigheder eller bare slap af og nyd den smukke natur. Uanset hvad I vælger at gøre, kan I se frem til en skøn ferie i sommerhuset i Rindby.

Rindby er kendt for sin smukke natur og den rolige atmosfære, hvilket gør det til det perfekte sted for en afslappende ferie. Her kan I leje cykler og udforske de omkringliggende områder på to hjul. Der er også masser af muligheder for at prøve lokale delikatesser på de nærliggende restauranter og caféer.

For dem, der elsker udendørsaktiviteter, er Rindby et sandt paradis. Med den korte afstand til vandet er her masser af muligheder for at prøve vandsport som surfing, windsurfing og kitesurfing.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 2.400
Renoveret / Byggeår:2020 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...