Sommerhus til 6 personer i Rindby

3
icon
icon
icon

Hedemarken 11, Rindby

- Sommerhusnr.: 72136
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På Hedemarken 11 bydes I velkommen til et charmerende sommerhus, som er renoveret i 2022. Her venter jer en dejlig ferieoplevelse på idylliske Fanø. Det ideelle valg for familie og venner, der ønsker at nyde alt, hvad Fanø har at byde på. Det charmerende landskab og nærheden til Vesterhavet gør, at der altid er nye områder at udforske.

Hyggeligt og praktisk indrettet

Træd ind i feriehuset og mærk straks den lyse indretning og hyggelige atmosfære sprede feriestemning. Den rummelige stue byder jer velkommen med en brændeovn, perfekt til kølige aftener og hyggelige stunder sammen. Med 3 smagfuldt indrettede soveværelser, alle udstyret med komfortable dobbeltsenge, samt 2 rummelige badeværelser med gulvvarme, er der rigeligt med plads til hele familien eller vennerne på feriehusets 138 velindrettede kvadratmeter. For at sikre jer en behagelig og bekvem ferieoplevelse er feriehuset udstyret med moderne faciliteter, herunder en opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset.

Åben terrasse og spændende naturgrund

Træd udenfor på den indbydende terrasse og lad jer betage af den skønne natur, der omgiver feriehuset. Terrassen er det perfekte sted at nyde morgenkaffen i solens stråler eller tilbringe aftener i godt selskab under stjernernes skær. Med havemøbler og en grill til rådighed er der rig mulighed for udendørs hygge og lækre måltider i det fri. Den omkringliggende naturgrund byder på masser af plads til leg og afslapning for både børn og voksne. Lad jer fordybe i de skønne omgivelser og nyd den friske luft, mens I lytter til fuglenes sang og lader tankerne flyve frit. Uanset om I foretrækker at slappe af med en god bog, lege med børnene eller bare nyde roen, vil terrassen og naturgrunden være jeres private oase på Fanø.

Ferie tæt på Vesterhavet

Beliggende blot 1500 meter fra havet og 2000 meter fra indkøbsmuligheder, er feriehuset det ideelle udgangspunkt for at udforske de smukke omgivelser og nyde alt, hvad Fanø har at byde på. Uanset om I foretrækker at slappe af på stranden, udforske den vestjyske natur eller shoppe i de lokale butikker, vil feriehuset være jeres perfekte base.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:138 / 2.564
Renoveret / Byggeår:2022 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...