Strandnært feriehus til 5 personer på Fanø

3
icon
icon
icon

Tovtvej 2, Rindby

- Sommerhusnr.: 72140
5 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1150 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Tovtvej 2 kan din drøm om en afslappende vesterhavsferie opfyldes. I Rindby, midt på Fanø, er god plads til, at 5 personer kan slappe af og personer nyde den friske havluft og det naturskønne landskab, kun 450 meter fra Vesterhavet, i et veludstyret og hyggeligt feriehus. Hunden er også velkommen, så I kan få fuldt udbytte af vandreture på stier og langs stranden.

Feriestemning i naturskønne områder

På Tovtvej 2 er stuen indrettet med fokus på hygge og samvær. Sofaen indbyder til afslapning efter en dag ved havet eller lange gåture i naturen. Brændeovnen tilføjer en ekstra charme og varme på køligere dage, mens det naturlige lys strømmer ind gennem vinduerne og skaber en indbydende atmosfære. Her kan I samles om spil, bøger eller en god film. Det åbne køkken er fuldt udstyret, her kan I tilberede lækre måltider sammen. Praktiske hjælpemidler er til jeres rådighed, som for eksempel en opvaskemaskine og en separat fryser på 200 l, som måske især vil glæde lystfiskerne iblandt jer.

De 5 sengepladser er fordelt på 3 soveværelser med 1 dobbeltseng i et værelse, 2 enkeltsenge i et andet, og 1 enkeltseng i det 3. soveværelse. Således kan I indrette jer, som det passer jer bedst. Der er gulvvarme i badeværelset, og desuden er vaskemaskine og tørretumbler til rådighed for jer, så I kan opfriske garderoben i løbet af ferien. En energibesparende varmepumpe sikrer behagelige temperaturer i feriehuset, uanset vejret udenfor.

Udendørs livet på terrassen

Med både et åbent-, et lukket- og et overdækket afsnit på terrassen har I altid mulighed for at nyde solen og den friske luft. Havemøbler og en grill står klar til at danne rammen om hyggelige sommerdage og -aftener. Naturgrunden indbyder til leg og afslapning i trygge, naturlige omgivelser. Kun en kort gåtur fra både strand og indkøbsmuligheder (1150 meter), placerer jer både tæt på naturens ro og stadig inden for rækkevidde af nødvendige faciliteter. Gå for eksempel en dejlig tur til stranden efter aftensmaden, og oplev solnedgangen i Vesterhavet. Det er altid en oplevelse.

Ferie i Rindby

En kort færgetur på 12 minutter bringer jer fra Esbjerg til Fanø, som er kendt for sin betagende natur, brede sandstrande og de unikke, stråtækte huse, der præger landskabet. Her er I ikke kun tæt på havet, men også midt i et levende lokalsamfund med rige traditioner, herunder den årlige dragefestival, der tiltrækker entusiaster fra hele verden. Fanøs naturreservater og vandreområder byder på fantastiske muligheder for at observere fugle og andre vilde dyr, mens de lokale kunstgallerier og håndværksbutikker tilbyder et glimt af øens kreative ånd. Uanset om du søger ro og afslapning eller kulturelle og naturskønne oplevelser, er Fanø et ideelt sted at fordybe sig og skabe varige minder.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.380
Renoveret / Byggeår:2010 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...