Skønt sommerhus med brændeovn i smukke Sønderho på Fanø

3
icon
icon
icon

Lodne Bjerge 25, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73018
5 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 700 meter fra Sønderho Strand står dette hyggelige sommerhus med brændeovn klar til en ferie for familien eller vennegruppen. Feriehuset på Lodne Bjerge 25 i Sønderho på Fanø rummer plads til op til 5 personer, og her er jeres hund også velkommen på ferien! For at komme til Fanø skal I på en kort færgetur fra Esbjerg, der blot tager 12 minutter.

Hyggelig indretning med godt lysindfald og brændeovn

I det skønne sommerhus på Lodne Bjerge 25 træder I ind i en hyggelig og lys indretning, hvor I har et skønt lysindfald, der er med til at skabe den helt rette ferieatmosfære for jeres ferie. I vil straks føle jer hjemme her!

Alrummet, der forener køkken, stue og spiseplads, vil uden tvivl blive jeres store samlingspunkt på ferien. Alrummet inviterer til mange hyggelige feriestunder med madlavning, sjove spil og gode film i tv’et – I har også mulighed for at streame jeres yndlingsfilm via Chromecasten.

I alrummet har I desuden en brændeovn, der med sin knitren og varme sætter prikken over i’et for feriestemningen. Udover brændeovnen, der spreder dejlig varme i feriehuset, har I også en energivenlig varmepumpe, der sikrer et godt indeklima og behagelige temperaturer i sommerhuset.

Nyd ferien på terrassen

Udendørs har I en skøn terrasse, som I kan søge mod på de dage, hvor vejret er helt i top. Her kan I sætte jer godt til rette i havemøbler og liggestole, mens I nyder ferien og solen. Terrassen er lukket, og derfor vil I sagtens kunne have jeres hund med herud, uden at den tager ud på opdagelse på egen hånd.

Efter at have slappet af i solen i løbet af dagen, kan I begynde at tænde op i grillen om aftenen og gøre klar til en lækker grillmiddag.

700 meter til stranden

Med en afstand på blot 700 meter vil det ikke tage jer lang tid til fods at nå frem til stranden, hvor I kan gå ture, flyve med drage og meget mere. Stranden ved Sønderho er ikke oplagt som badestrand – her anbefales det at tage turen til Rindby, hvor der både er nedkørsel til stranden i bil, men også er særligt børnevenligt da der ofte er lavvande om sommeren.

Udover stranden er der også mange andre skønne natur- og kulturoplevelser, I kan opleve på Fanø i løbet af jeres ferie. Hvad med et smut til Sønderho Kirke, der er opført i 1895 i hollandsk byggestil. Eller hvad med en dag på den populære naturlegeplads, der er beliggende midt i den store klitplantage der strækker sig fra Rindby til Sønderho.

Det siger vores gæster om sommerhuset 73018

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr wohnlich und mit Geschmack eingerichtet, komplett ausgestattet, auch mit allem nützlichen Kleinkram in der Küche…
Schöne Terrassen, relativ grosses Schlafzimmer und noch ein Doppelbett oben auf der gemütlichen Galerie-Ebene

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich wunderschönes Haus mit sehr guter Küche und Bad mit reichlich Schrankplatz. Schlafzimmer ausreichend groß mit guten Betten und viel Stauraum. Ein zusätzliches Doppelbett ist über eine Leiter vom Wohnraum aus erreichbar, dort Dachschrägen und ein traumhaft toller Blick zum Kåver. Zwei geschlossene Terrassen mit Gartenmöbeln. Wir haben das Haus mit dem Kaminofen und der Wärmepumpe im Januar auch bei Minustemperaturen mollig warm bekommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches sauberes Haus. Selten ein so gut ausgestattetes Ferienhaus für einen fairen Preis gehabt.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:64 / 1.851
Renoveret / Byggeår:2018 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...