Hyggeligt feriehus med spa og sauna i Sønderho på Fanø

3
icon
icon
icon

Vesten Sandene 26, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73019
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Er I på udkig efter et sommerhus, der både ligger tæt på Vesterhavet, og hvor I mulighed for at blive forkælet med masser af afslapning? Så tag et kig på dette hyggelige sommerhus på Vester Sandene 26 i Sønderho på Fanø, der rummer plads til 6 personer. Sommerhuset, der er renoveret i 2021, ligger blot 800 meter fra Vesterhavet, og byder på både en spa og en sauna, der står klar til at forkæle jer med afslapning på ferien!

Masser af afslapning i spa og sauna

Når det er ferietid, er det også afslapningstid. Og netop afslapningstid kan I nyde masser af her i sommerhuset på Vester Sandene 26. Sommerhusets badeværelse byder nemlig på et lille wellness-område, hvor I kan blive forkælet med ekstra afslapning.

På badeværelset venter jer først og fremmest en skøn spa, hvor I kan sætte jer til rette i det varme, boblende vand. Derudover har I fra badeværelset også adgang til en dejlig sauna, hvor I kan nyde afslappende stunder i varmen.

Hyggelig og lys indretning med brændeovn

I feriehuset vil I blive mødt af en hyggelig og lys indretning, som I hurtigt vil føle jer hjemme i. De lyse vægge og lofter samt det skønne lysindfald skaber en dejlig ferieatmosfære for jer at holde ferie i.

Hjertet i feriehuset er alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse. Her kan I nyde mange dejlige feriestunder sammen – og er der nogle, der står i køkkenet, mens andre slapper af i sofaerne, kan I stadig nyde hinandens selskab. Brændeovnen sætter prikken over i’et med sine knitrende flammer og varme.

På sommerhusets 78 kvadratmeter finder I desuden 3 gode soveværelser, der er indrettet med en dobbeltseng hver, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien.

Dejligt udeområde med terrasse og gynger

Sommerhuset er beliggende på en grund, der er mere end 2.000 kvadratmeter stor, og her har I et dejligt udeområde, hvor både store og små vil kunne tilbringe og nyde de solrige feriedage. Til børnene er der et gyngestativ i haven, som de kan få glæde af i løbet af jeres ferie.

Mens børnene har fuld gang i at lege i haven, kan I andre slappe af på terrassen. Terrassen er delvist overdækket, så her vil I både kunne sidde i solen og i skyggen. Der står havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan sætte jer godt til rette på terrassen.

Som det efterhånden bliver tid til at lave aftensmad, kan I tænde op i grillen, hvorpå I kan stege lækre bøffer.

Skønne naturoplevelser på Fanø – kun 800 meter til Vesterhavet

På Fanø er der en masse skønne naturoplevelser, I kan tage ud at opleve i løbet af jeres ferie. I kan blandt andet besøge klitplantagen, der er beliggende mellem Sønderho og Rindby, hvor I kan opleve den skønne natur helt tæt på. Kun 800 meter fra sommerhuset på Vester Sandene 26 i Sønderho ligger stranden, hvor I kan nyde lange, friske gåture i løbet af ferien. Det anbefales at søge mod Rindby Strand, hvor der også er nedkørsel med bil, hvis I ønsker at bade. Stranden i Sønderho er nemlig ikke oplagt som badestrand, men perfekt til drageflyvning, ravsamling mm.

Når I skal på ferie på Fanø, skal I med en færge fra Esbjerg. Efter færgeturen, der tager blot 12 minutter, er I fremme på den skønne ø. Velkommen til skønne Fanø!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.078
Renoveret / Byggeår:2021 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (79 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...