Hyggeligt feriehus med spa og sauna i Sønderho på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Vesten Sandene 26, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73019
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et sommerhus, der både ligger tæt på Vesterhavet, og hvor I mulighed for at blive forkælet med masser af afslapning? Så tag et kig på dette hyggelige sommerhus på Vester Sandene 26 i Sønderho på Fanø, der rummer plads til 6 personer. Sommerhuset, der er renoveret i 2021, ligger blot 800 meter fra Vesterhavet, og byder på både en spa og en sauna, der står klar til at forkæle jer med afslapning på ferien!

Masser af afslapning i spa og sauna

Når det er ferietid, er det også afslapningstid. Og netop afslapningstid kan I nyde masser af her i sommerhuset på Vester Sandene 26. Sommerhusets badeværelse byder nemlig på et lille wellness-område, hvor I kan blive forkælet med ekstra afslapning.

På badeværelset venter jer først og fremmest en skøn spa, hvor I kan sætte jer til rette i det varme, boblende vand. Derudover har I fra badeværelset også adgang til en dejlig sauna, hvor I kan nyde afslappende stunder i varmen.

Hyggelig og lys indretning med brændeovn

I feriehuset vil I blive mødt af en hyggelig og lys indretning, som I hurtigt vil føle jer hjemme i. De lyse vægge og lofter samt det skønne lysindfald skaber en dejlig ferieatmosfære for jer at holde ferie i.

Hjertet i feriehuset er alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse. Her kan I nyde mange dejlige feriestunder sammen – og er der nogle, der står i køkkenet, mens andre slapper af i sofaerne, kan I stadig nyde hinandens selskab. Brændeovnen sætter prikken over i’et med sine knitrende flammer og varme.

På sommerhusets 78 kvadratmeter finder I desuden 3 gode soveværelser, der er indrettet med en dobbeltseng hver, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien.

Dejligt udeområde med terrasse og gynger

Sommerhuset er beliggende på en grund, der er mere end 2.000 kvadratmeter stor, og her har I et dejligt udeområde, hvor både store og små vil kunne tilbringe og nyde de solrige feriedage. Til børnene er der et gyngestativ i haven, som de kan få glæde af i løbet af jeres ferie.

Mens børnene har fuld gang i at lege i haven, kan I andre slappe af på terrassen. Terrassen er delvist overdækket, så her vil I både kunne sidde i solen og i skyggen. Der står havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan sætte jer godt til rette på terrassen.

Som det efterhånden bliver tid til at lave aftensmad, kan I tænde op i grillen, hvorpå I kan stege lækre bøffer.

Skønne naturoplevelser på Fanø – kun 800 meter til Vesterhavet

På Fanø er der en masse skønne naturoplevelser, I kan tage ud at opleve i løbet af jeres ferie. I kan blandt andet besøge klitplantagen, der er beliggende mellem Sønderho og Rindby, hvor I kan opleve den skønne natur helt tæt på. Kun 800 meter fra sommerhuset på Vester Sandene 26 i Sønderho ligger stranden, hvor I kan nyde lange, friske gåture i løbet af ferien. Det anbefales at søge mod Rindby Strand, hvor der også er nedkørsel med bil, hvis I ønsker at bade. Stranden i Sønderho er nemlig ikke oplagt som badestrand, men perfekt til drageflyvning, ravsamling mm.

Har I elbil, er der på parkeringspladsen ved Sønderho Kirke opstillet offentligt tilgængelige ladestandere, blot små 800 meter fra feriehuset.

Når I skal på ferie på Fanø, skal I med en færge fra Esbjerg. Efter færgeturen, der tager blot 12 minutter, er I fremme på den skønne ø. Velkommen til skønne Fanø!

Det siger vores gæster om sommerhuset 73019

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus hat 5 plus Sterne verdient. Es ist so perfekt eingerichtet mit viel Liebe. Alles war vorhanden. Die Küche ist perfekt eingerichtet. Die Betten sind sauber und toll wir danken dafür das wir hier sein durften. Sowas haben wir wirklich noch nie gehabt. Auch die Einrichtung von der Terrasse war perfekt

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist das vorletzte Haus am Ende einer Sackgasse, umgeben von hohen Kiefernhecken. Daher ist es sehr gut geeignet für Gäste, die absolute Ruhe suchen. Man hört keine Autos und keine Straße, nur den Wind und das ferne Meeresrauschen. Trotzdem ist das Dorf Sönderho zu Fuß gut zu erreichen und im "Brugsen" bekommt man alles Notwendige. Der Strand und alle anderen interessanten Orte sind ebenfalls mit dem Auto gut zu erreichen.
Es hat zwei schöne Terrassen, eine davon ist überdacht, so dass man auch bei leichtem Regen draußen sitzen kann. Für die zweite Terrasse wäre ein Sonnenschirm schön. Wer selber kochen will, findet eine gut ausgestattete Küche vor.

DE
D.
sagde , Deutschland

Für Ruhesuchende ein idealer Platz

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.078
Renoveret / Byggeår:2021 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (79 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...