Velindrettet feriehus til 6 personer og hund med udsigt til Æ Kåver

4
icon
icon
icon
icon

Ved Bavnen 34, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73095
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Midt i det naturskønne område Sønderho, ligger dette charmerende feriehus på Ved Bavnen 34 og venter på, at byde jer indenfor til en skøn ferie for den lille familie eller vennepar. Feriehuset byder plads til 6 personer og 1 hund, og emmer af hygge og feriestemning. Fra feriehuset har I panoramaudsigt udover det kuperede klitlandskab og Fanøs vartegn, Æ Kåver.

Lys og let indretning med brændeovn

Feriehusets kerne er det store 2-delte køkkenalrum, hvor stuen kun adskilles fra køkken og spiseplads med en halvvæg. I er derfor stadig sammen selvom I foretager jer forskellige ting – om det er at hygge ved spisebordet med et spil, tilberedning af aftensmaden i det velindrettede køkken med opvaskemaskine og induktionskomfur eller slapper af i sofaen med en god film, der kan streames via chromecast. Brændeovnen sørger for den rette hygge stemning og en behagelig varme. Derudover er feriehuset udstyret med en energivenlig varmepumpe, der sørger for godt indeklima og en effektiv opvarmning.

Feriehuset er indrettet med 3 soverum der henholdsvis indeholder en 160x200cm dobbeltseng, en 140x200cm dobbeltseng samt 2 enkeltsenge på 90x200cm. Derudover er der 2 sovepladser på hemsen, hvorfra der er en storslået panoramaudsigt til Sønderhos vartegn Æ Kåver.

Her forefindes ligeledes et lyst badeværelse med gulvvarme samt vaskemaskine og tørretumbler, så tøjvasken hurtigt er klaret. Derudover venter jer her både en spa og en sauna, så I rigtigt kan slappe af og få løsnet op i muskler og sjæl.

Skøn terrasse med udsigt til storslået natur og Æ Kåver

Bag huset venter jer en lukket terrasse der er indrettet med havemøbler, solvogne og parasol. Her står jer også en grill til rådighed, som I kan tænde op i når dagen går på hæld, og nyde lokale specialiteter under åben himmel. Herfra har I ligeledes en fantastisk udsigt til Sønderhos vartegn Æ Kåver, som troner op over landskabet.

Den smukke landsby Sønderho byder på små specialbutikker, kulinariske oplevelser og er oplagt til en byvandring igennem de små krogede gader. Her kan I gå på opdagelse i historien, da mange af bygningerne i Sønderho stammer helt tilbage fra 1700-tallet, og der er masser af se på for både store og små. Besøg Sønderho Kirke, Sønderho Mølle eller Hannes Hus eller Fanø Kunstmuseum, hvor udstillingen ligger vægt på kunst af Fanø kunstnere og kunstnere med tilknytning til Fanø.

På Sønderho Strand, der ligger blot 500 meter fra feriehuset på Ved Bavnen 34 kan I opleve en del af den store sælkoloni der hører til omkring Fanø. Står dagen på en tur i bølgen blå, anbefales det at tage turen op til Rindby Strand, der er børnevenlig grundet det ofte lave vand. Her står også livreddere i sommerhalvåret, og der er gode muligheder for at finde rav efter en god storm.

For hunde og børn byder Fanø også på både hundeskov og en stor naturlegeplads, så der kan blive brændt lidt krudt af i det fri.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 908
Byggeår:1989

Køkken:

Køleskab, fryser (99 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...