Arkitekttegnet sommerhus til 6 personer på Fanø

5
icon
icon
icon
icon
icon

Søndermarken 17, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73131
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Velkommen Søndermarken 17 i Sønderho. Her kan gode venner eller familien have en uforglemmelig vesterhavsferie. Glæd jer til en tid sammen med fred, masser af natur og et smukt udendørs wellnessområde med bruser, vildmarksbad og sauna, som helt sikkert vil bidrage til ekstra hygge og afslapning.

Her får I alle moderne bekvemmeligheder til rådighed, herunder to badeværelser, vaskemaskine, tørretumbler, en energibesparende varmepumpe og en ladestander til el-bilen. Slutrengøring er praktisk nok inkluderet.

Moderne og gennemtænkt indretning

På Søndermarken 17, vil I føle jer hjemme straks, I træder ind ad døren. Den lyse, nordiske indretning er gennemført hele vejen. Slap af i sofaen samtidig med, at I føler jer omgivet af naturen og klitterne. Designet med stue/spiseplads/køkken i åbent plan gør, at alle kan være sammen, selv om man har gang i forskellige aktiviteter. Det arkitekttegnede køkken i asketræ og corian har mange faciliteter som opvaskemaskine, to køleskabe og en stor induktionskogeplade. Her er alt det nødvendige for at tilberede et vellykket måltid.

De 2 rummelige badeværelser med gulvvarme er flisebelagte med moderne italienske fliser og har dobbelte håndvaske. De 3 soveværelser er alle udstyret med store og komfortable dobbeltsenge, som er perfekte til afslapning efter en lang dag i den friske vesterhavsluft. Et soveværelse med eget badeværelse ligger for sig selv i annekset, hvor det føles som at sove direkte i klitterne.

Afslapning og wellness på terrassen

Den smukke terrasse har både et beskyttet og et overdækket område, så I kan flytte rundt efter solen. Tag solbad på liggestolene eller slap af i havemøblerne. Nyd morgensolen på den østvendte loggia og de spektakulære solnedgange fra den vestvendte terrasse. Efter en spadseretur langs stranden eller en tur gennem de smukke naturområder i Sønderho, kan I gøre brug af det integrerede wellnessområde. Skyl sandet af under udebruseren, her er både koldt- og varmt vand – og nyd afslapningen og nærheden til naturen i saunaen og vildmarksbadet.

Om aftenen kan I tænde op i gasgrillen og nyde et lækkert grillmåltid sammen, mens I nyder panoramaudsigten. Efter et dejligt måltid er der ikke noget bedre end at gå en tur til stranden og se solnedgangen i Vesterhavet – det er altid en imponerende oplevelse.

Ferie i Sønderho

Fanø, der er knap 16 kilometer lang og 5 kilometer bred, er perfekt til at opleve på cykel. Øen er så mangfoldig – hav, strand, klitter, skov og hede – der er så meget at se. Byerne Sønderho og Nordby indbyder til en afslappet spadseretur gennem de smalle gader, hvor man kan nyde softice.

Den fantastiske strand på Fanø er helt uforglemmelig. Hav og strand så langt øjet rækker. Alle kan finde noget at lave her. Samle skaller, slå smut, bygge sandslotte, flyve med drage, nyde solen – der er uendelige muligheder her.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:145 / 3.146
Byggeår:2024

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, stengulv i stue, stengulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...