Stråtækt feriehus til 6 personer og hund på Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Froidal 1, Toftum, Rømø

- Sommerhusnr.: 80063
6 pers.
Antal personer
2800 m.
Nærmeste strand
7500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en smuk naturgrund omkranset af træer, ligger dette skønne stråtækte feriehus på Froidal 1, og venter på at byde jer indenfor til en ferie i afslapningens tegn. Her er der plads til 6 personer – og jeres hund er mere end velkommen her. Her kan I mærke roen og afslapningen sænke sig, med det samme i træder ind ad døren.

Hyttestemning og brændeovn

Så snart I træder ind ad døren i feriehuset, kan I mærke feriestemningen. Den hyggelige indretning er ideel for den lille familie. Køkkenet er veludstyret med opvaskemaskine og mikroovn i åben forbindelse til spiseplads og opholdsstue. Her kan I læne jer tilbage i de komfortable sofaer og se en god film i tv’et, mens brændeovnen sørger for varme og hygge. Ud over brændeovnen er feriehuset udstyret med en energibesparende varmepumpe, der sørger for hurtig og effektiv opvarmning samt godt indeklima.

Fordelt på de 86 m2 får I her 3 soverum, hvoraf 2 ligger i stueetagen. Det ene er her indrettet med en 160×200 cm dobbeltseng og det andet med en 85×200 cm enkeltseng. På første salen venter jer et soverum med henholdsvis 2 90×200 cm enkeltsenge samt en 80×200 cm seng. Feriehusets badeværelse er med bruseniche og gulvvarme.

Skøn træterrasse med storslået udsigt

Sommerhuset på Froidal 1 er beliggende på en naturgrund og omkranset af træer. Mod syd er der dog åbent, og I kan fra terrassen nyde den storslåede udsigt udover det smukke landskab. Særligt i sensommeren og start efterår, hvor lyngen blomstrer, bliver naturgrunden beklædt i purpurrød og lilla lyng. Hvis I er heldige, kan I opleve hjorte, der græsser på marken, eller måske få besøg i haven af en ræv eller hare.

Selve terrassen er udført i træ, og er indrettet med gode havemøbler. Terrassen svøber sig om sommerhuset, så der er altid en plet, hvor I kan nyde solen. Når dagen går på hæld, kan I tænde op i grillen og nyde måltidet udendørs, alt imens næste dags aktiviteter planlægges. Og aktiviteter, dem er der nok af på Rømø.

Lige i nærheden af sommerhuset ligger Nationalmuseets Kommandørgård, hvor I kan opleve Rømøs udvikling igennem flere hundreder år og lære lidt om strandinger og strandhugst. Ellers er Lakolk strand også altid et besøg værd. Den brede sandstrand indbyder til sjov og leg med badning, drageflyvning og ravsamling – og så er den åben for biler.

I Lakolk er der også en lille promenade med butikker, et supermarked samt cafeer og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 80063

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr liebevoll eingerichtet worden, wir haben uns direkt beim Reinkommen willkommen und zu Hause gefühlt. Die Küche ist sehr gut ausgestattet und der Blick aus dem Wohnzimmer ist bei Sonnenschein ein Traum. Wenn man Glück hat, stehen die Rehe oder die Ponys dort und grasen friedlich. Wir konnten im April sogar die Terrasse nutzen. Unser Urlaub war perfekt!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist so schön,dass ich es kaum wage es weiter zu empfehlen, um nicht meine Chance auf einen nächsten Besuch zu verringern

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr ruhige Lage, tolle Natur, sehr tolle Hauseinrichtung. Wohnraum sehr toll.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2023 / 1970

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...