Skønt træhus med plads til 6 personer

3.5
icon
icon
icon
icon

Koubjerg 1, Toftum, Rømø

- Sommerhusnr.: 80096
6 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Til din perfekte ferie på Rømø tilbyder vi dette dejlige feriehus i træ beliggende på Koubjerg 1 i Toftum. Dette feriehus med plads til 6 personer byder på en fantastisk oplevelse med sin charmerende træbeklædning og en rummelig træterrasse. Her kan du nyde solen og hygge dig med dine nærmeste, omgivet af smukke omgivelser.

Hygge, komfort og smagfuld indretning

Huset er indrettet med fokus på hygge og komfort, og du vil elske de varme træbeklædte vægge, der skaber en afslappende atmosfære. Det åbne køkken er veludstyret og inkluderer alt, hvad du har brug for, herunder køleskab, fryseboks og opvaskemaskine. Så du behøver ikke bekymre dig om besværet med opvasken i din velfortjente ferie.

Stuen er indrettet med pæne møbler og en brændeovn, der skaber ekstra hygge på kølige aftener. Skråvæggene gør huset ekstra hyggeligt og giver en rustik charme.

Feriehuset har plads til op til 6 personer og tilbyder 3 komfortable soveværelser, to med dobbeltsenge og et med to enkeltsenge. Uanset om du rejser med familie eller venner, vil der være rigelig plads til alle. Til de mindste findes der en barneseng og en højstol.

Laminatgulve i både opholds- og soverummene giver en behagelig atmosfære. I huset finder du også en vaskemaskine.

Ugenert og velplejet grund med store terrasser

Med en stor træterrasse og hyggelige havemøbler er der rig mulighed for at nyde solen og slappe af i det skønne vejr.

Feriehuset er beliggende på en velplejet og stor ugenert grund, der giver masser af privatliv og ro. På grunden finder du også forskellige legeredskaber som en gynge og et fodboldmål, der vil glæde både børn og barnlige sjæle.

Børnene kan boltre sig frit og nyde solen, mens de voksne kan slappe af og nyde en god bog eller en forfriskende drink på den store træterrasse.

Så hvis du leder efter et feriehus med masser af charme og hygge, omgivet af smukke naturlige omgivelser, så er dette træhus i Toftum på Rømø det perfekte valg for dig.

Stor sandstrand med mange aktiviteter lige i nærheden

Feriehuset ligger cirka 4 km fra Lakolk strand, der er kendt som Nordeuropas bredeste sandstrand. Her har du en fantastisk mulighed for at nyde strandlivet og alt, hvad det indebærer. Du kan bygge store sandslotte langs vandkanten eller gå på jagt efter smukke ravstykker, der er skyllet op på stranden.

På Lakolk Butikscenter kan du opleve en bred vifte af restauranter og butikker. Efter en dag på stranden kan du forkæle dig selv med en lækker middag eller shoppe i de mange butikker, der tilbyder alt fra mode til souvenirs.

 

 



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2021 / 1989

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...