Charmerende sommerhus med stråtag på Rømø

3
icon
icon
icon

Søvej 6, Toftum, Rømø

- Sommerhusnr.: 80169
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Søvej 6 på Rømø ligger dette charmerende røde sommerhus med stråtag, hvor op til 4 personer og 2 hunde kan nyde en dejlig ferie. Sommerhuset ligger på en naturskøn grund nær dæmningen og ved en lille sø, og derudover er der blot 400 meter til Vadehavet.

Charmerende sommerhus til 4 personer

Sommerhuset er ideelt for den lille familie eller et vennepar, der ønsker at holde ferie i hyggelige omgivelser. Her er der hyggeligt og charmerende indrettet, og I vil hurtigt føle jer hjemme. De lyse vægge og lofter gør sommerhuset lyst og indbydende, men vær opmærksom på, at der er lavt til loftet. Ved de frilagte bjælker er loftshøjden 178 centimeter.

Sommerhusets køkken er veludstyret, og her kan I kokkerere mange gode måltider i løbet af ferien. Efter maden kan I lade opvaskemaskinen klare opvasken for jer, mens I sætter jer godt til rette i stuen. Tænd op i brændeovnen og nyd tiden med familien med en hyggelig filmaften. Der er danske tv-kanaler i sommerhuset.

På badeværelset er der gulvvarme, og I finder desuden både vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset.

De 4 sovepladser er fordelt på de 2 værelser, der findes på 1. salen. Her er det ene værelse indrettet med en dobbeltseng, mens det andet værelse er indrettet med 2 enkeltsenge.

Fin naturgrund med gynge og sandkasse

Sommerhuset ligger på en fin naturgrund, hvor familiens yngste kan lege i sandkassen og på gyngen, mens I nyder eftermiddagskaffen på terrassen. Her står både havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan nyde ferien under åben himmel, mens solen skinner, og fuglene kvidrer.

Til aften kan I slutte feriedagen af med en middag tilberedt på sommerhusets grill. Nyd maden med et køligt glas vin, mens morgendagens ferieaktiviteter planlægges.

Ferie på Rømø

Sommerhuset ligger på Rømø, og herfra har I 400 meter til Vadehavet, mens der er 4,2 kilometer til Lakolk Badestrand. Den nærmeste indkøbsmulighed ligger 2,5 kilometer fra sommerhuset.

På ferieøen Rømø er der aktiviteter for både store og små. Blandt andet er det her muligt at dyrke forskellige former for vandsport, cykle, sejle i beachbuggy, fiske og spille golf. Går I en tur på stranden, har I mulighed for at se sælerne ligge og sole sig på sandbankerne, mens fuglene svæver i vinden.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:69 / 4.500
Renoveret / Byggeår:2012 / 1860

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...