Dejligt og strandnært feriehus på Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Juvrevej 13, Toftum, Rømø

- Sommerhusnr.: 80186
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Helt for sig selv ligger dette dejlige sommerhus på Rømø. Et lyst og hyggeligt sommerhus til seks personer og to hunde, der er blevet moderniseret i 2024. Her er en dejlig stue med brændeovn, hvor familien kan samles. Vadehavet er kun 700 meter fra det fine feriehus på Juvrevej 13.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn 

I dette sommerhus er der lagt op til en dejlig ferie med afslapning. I stuen kan I sidde og nyde de knitrende lyde fra brændeovnen, imens I læser en god bog. Her er også en energibesparende varmepumpe, som bidrager til et behageligt indeklima.

Det er velfungerende køkken kan I tilberede en dejlig middag, som samler familien omkring bordet. Her er en opvaskemaskine, som klarer opvasken, mens I kan samles om en god film i stuen. Her er både dansk tv og et chromecast, så I kan streame alle de gode film. Feriehuset har tre fine værelser og et fint badeværelse.

Fredelig terrasse og den flotte natur

Når vejret tillader det, kan I rykke udenfor og nyde ferien på terrassen. Her venter både liggestole og havemøblerne på jer! Solbad, spil kort eller planlæg morgendagens program – her er mulighederne mange! Det er også her, at I kan afslutte aftenen med en dejlig middag på grillen. Smid nogle gode bøffer på grillen, nyd og udsigten og de kolde drikkevarer – en perfekt sommeraften!

Stranden i Lakolk ligger kun 4 km væk, og indkøbsmulighederne ligger 6,5 km væk. Vadehavet ligger kun 700 meter væk og indbyder til en hyggelig gåtur barfodet langs vandkanten.

Naturskønne Rømø og en tur til grænsen?

På ferieøen Rømø er der aktiviteter for både store og små. Blandt andet er det her muligt at dyrke forskellige former for vandsport, cykle, sejle i beachbuggy, fiske og spille golf. Går I en tur på stranden, har I mulighed for at se sælerne ligge og sole sig på sandbankerne, mens fuglene svæver i vinden.

Er vejret en smule overskyet en dag, kan I gøre smut forbi grænsen. Her kan I besøge Flensborg, kigge i butikker og evt. hente slik på vejen hjem?



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.481
Renoveret / Byggeår:2024 / 1962

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, garage, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...