Skønt sommerhus med god udsigt

5
icon
icon
icon
icon
icon

Ringvejen 133A, Bolilmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 81031
6 pers.
Antal personer
2400 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Ringvejen 133A på Rømø ligger dette skønne sommerhus til 6 personer, som er bygget i 2022. Fra den åbne terrasse har I en skøn udsigt til det omkringliggende landskab. I sommerhuset kan I samles til hyggelige timer, sammen med familien eller venner. 

Moderne sommerhus i skønt område

Er I på udkig efter et dejligt sommerhus til jeres næste ferie, så er dette værd at se nærmere på! Her er der lagt op til gode stunder med hele familien, som kan samles i alrummet, der er bestående af køkken, spiseplads og stue i ét. I kan benytte jer af den energibesparende varmepumpe til at holde en behagelig temperatur i rummet.

Fra stuen har I direkte udgang til terrassen, som er delvist overdækket. Her kan I nyde udsigten over landskabet, mens I spiser et lækkert aftensmåltid, som er tilberedt på gasgrillen.

Sommerhuset har hele 2 badeværelser, som begge er med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne. Når sengen kalder, kan I fordele jer på de 3 gode værelser, hvoraf der er 2 dobbeltsenge. På det sidste værelse finder I 2 enkeltsenge til en god nats søvn.

Ferie på naturskønne Rømø

Sommerhuset ligger i Bolilmark på Rømø. Bolilmark er et naturskønt ferieområde, som af præget af lynglandskab. På Rømø kan I opleve brede sandstrande, spændende historie og meget mere. Her er masser af aktiviteter for både børn og voksne, så der er noget til hele familien.

Når I skal udforske øen, kan det i høj grad anbefales at leje cykler, så I kan cykle øen rundt og opleve de mange attraktioner og seværdigheder. Hvis der skal mere fart over feltet, kan I suse afsted i en strandsejler på Sønderstrand eller tage en ridetur på en hest.

Øen byder også på gode vandreruter, hvor I kan gå i de naturfredede plantager og nyde det gode vejr.

Det siger vores gæster om sommerhuset 81031

DE
D.
sagde , Deutschland

Modern, hell und gut eingerichtet, Küchenausstattung ohne Wünsche

DE
D.
sagde , Deutschland

Neues, gut ausgestattetes Haus. Sauber und mit genügend Küchenutensilien ausgestattet. Wohn- und Essbereich ist ein Bereich, was das Wohnen sehr offen und gemütlich macht.
Schöner Esstisch mit ausreichend Bestuhlung.
Sehr schön die großen Fenster, wobei hier Schutz für Vögel fehlt, die gegen die Fenster fliegen.
Aussenbereich konnten wir leider aufgrund des Wetters nicht nutzen. Man kann mit dem Auto direkt vors Haus fahren, was das ent- und beladen einfach macht. Eingangsbereich ist separat, so dass die Kälte nicht in den großen Wohnbereich dringt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist neu, modern und sehr gut ausgestattet. Es war alles top.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:117 / 2.700
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...