Hyggeligt feriehus i idylliske omgivelser

3
icon
icon
icon

Fyrvej 5, Bolilmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 81097
6 pers.
Antal personer
2800 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Her venter jer et charmerende feriehus på Fyrvej 5 på Rømø, perfekt til familiehygge eller romantisk tid sammen. Beliggenheden af feriehuset giver jer både nærhed til skoven og det smukke Vesterhavet.

Renoveret feriehus med brændeovn

Dette charmerende feriehus blev renoveret i 2018 og er indrettet med lyse, træbeklædte vægge hyggelige møbler.

Feriehuset har et åbent opholdsrum med køkken og spisestue, hvor hele familien kan samles og skabe fælles minder. Brændeovnen sørger for hyggelige aftener og varmer huset op på kølige dage. Samtidig sørger en energibesparende varmepumpe for behagelige temperaturer året rundt.

Det træbeklædte gulv giver feriehuset en varm atmosfære. Det velholdte badeværelse med bruser og gulvvarme sikrer, at I kan starte dagen med ro og afslutte den afslappet. Der er masser af plads til at hvile og trække sig tilbage efter begivenhedsrige feriedage.

Huset har 2 soveværelser, et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Derudover kan to personer finde en sovemulighed på sovesofaen i stuen, således at 6 personer kan slappe af i huset.

Hyggelige terrasser og udendørs bruser

Udenfor er der store træterrasser med havemøbler, der er delvis overdækket. Her er der rigelig siddeplads, så I kan nyde solen, mens børnene leger udenfor. Når I kommer tilbage fra en lang og varm dag på stranden, er der endda en udendørs bruser til at skylle sandet af. Der er en grill til rådighed, hvor I kan tilberede friske skaldyr eller saftige bøffer og nyde den fantastiske udsigt over det grønne.

Nyd roen og den idylliske natur rundt om huset – her kan I virkelig slappe af efter an aktiv feriedag. 

Udforsk øens skønhed

Den imponerende kilometerlange sandstrand på Lakolk ligger 2,8 km væk, og indkøbsmulighederne ligger 1,9 km fra huset. På Lakolk Butikcenter kan I købe forsyninger til stranden, shoppe i modebutikker og spise på en af restauranterne.

Lakolk Strand indbyder til lange gåture, bygge sandslotte, finde rav eller bare slappe af ved Vesterhavet.

På Sønderstranden er der mulighed for kitesurfing, strandsejlads, drageflyvning, vandreture på havbunden, ridning og meget mere. Rømø er også populært for sin færgeforbindelse til Sylt for en dagsudflugt.

Øen har også et wellness-resort med saunaer og swimmingpool. På fastlandet, lige før øen, har I mulighed for at køre gokart, spille bowling og besøge flere restauranter.

Naturen på Rømø er meget varierende og både barsk og idyllisk. Ikke kun strandene med deres uendelige vidder er imponerende, men også skov- og plantageområderne, hedeområderne og klitlandskaberne frister med smukke naturoplevelser.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2018 / 1972

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Dobbelt Sovesofaer

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...