Idyllisk 6-personers feriehus med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Ringvejen 30, Bolilmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 81123
6 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Ringvejen 30 på Rømø er et hyggeligt sommerhus, som byder på en stor grad af idyl. Det er lige noget for dig, som leder efter kvalitetstid med familien. Der er både et smukt udeareal med havemøbler og grill samt et indeareal med brændeovn og masser af hygge.

Dejligt køkkenalrum oplagt til familiehygge

Feriehusets skønne køkkenalrum indbyder til gode familiesnakke, spil og afslapning foran brændeovnen, mens nogen måske laver mad i køkkenet. I køkkenalrummet er der også en varmepumpe, som kan varme jer, når aftnerne bliver koldere.

Sommerhuset kan rumme 6 personer og indeholder 6 sovepladser fordelt i de 3 værelser med dobbeltsenge. Hertil er der også et badeværelse, og sommerhuset har også en vaskemaskine.

Feriehuset er 73 m2, hvor pladsen er udnyttet rigtig godt. Dette lægger op til ultimativ familiehygge, hvor familien er samlet. Det charmerende sommerhus er bygget i 1976 og renoveret i 2022, som kan ses på det moderne, dog hyggelige og sommerhusideelle, design.

Naturskønt og ugeneret udeareal

Sommerhuset ligger på en 2500 m2 naturgrund, hvor hele familien kan nyde den skønne sommerstemning. Træerne og buskene omkring feriehuset isolerer jer fra omgivelserne, så I kan nyde jeres ferie i ro og fred.

På en varm sommerdag kan du lægge dig i solstolene sammen med et familiemedlem til udsigten af naturgrunden. Udearealet byder også på en åben terrasse med gode havemøbler, hvor sommeraftenerne også kan nydes til fællesspisning med mad fra grillen.

Beliggenhed i Bolilmark – et naturskønt område

Ringvejen 30 ligger i det idylliske område, Bolilmark. Området er beriget med natur og hyggelige gåture. Sommerhuset ligger 2 kilometer til stranden, og på vejen vil I se de flotte, karakteristiske klitter. Derudover ligger sommerhuset 1,8 kilometer til nærmeste indkøb (sæsonåben), så der er en oplagt mulighed for en god familiegåtur til købmanden.

Rømø byder derudover på sjove aktiviteter for alle aldre. Blokart i Sydby, Lakolks Butikscenter og Havneby er oplagte steder at kigge forbi til ferieaktiviteter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 81123

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes, liebe renoviertes Haus. Vor allen der großzügige Wohn- und Essbereich stechen hervor. Das Doppelstockbett im Kinderzimmer war genau das richtige für unsere Bedürfnisse. Lediglich das Badezimmer ist recht klein. Wobei die Dusche ausreichend Platz einnimmt. Das warne Wasser reicht nicht zum Duschen für alle Bewohner nacheinander. Hier ist eine Absprache nötig. 😉 Om Außenbeleuchtung wäre die ein oder andere Spuelgelegenheit für Kinder prima.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2022 / 1976

Køkken:

Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...