Charmerende sommerhus til 6 personer på Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 11, Bolilmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 81141
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Fyrvej 11 i Bolilmark finder I dette hyggelige sommerhus, ideelt til børnefamilien. Feriehuset er opført i træ og med græstag, beliggende på en dejlig naturgrund med bevoksning af gran- og fyrretræer omkring. Her kan I færdes helt ugenert og have en skøn familieferie.

Samvær og feriestemning

I føler jer hjemme, straks I træder ind ad døren på Fyrvej 11 på Rømø. De lyse farver fra de rengøringsvenlige trælaminatgulve, de træbeklædte- og nogle steder hvidpudsede vægge og loft op i kip giver straks en dejlig stemning. I sofagruppen kan I slappe af sammen eller trække jer tilbage med en god bog. Ved spisebordet kan I spille et brætspil og naturligvis indtage dagens måltider. Der er udgang til terrassen fra stuen, så vil I hellere spise på terrassen, er det ikke noget problem. Det åbne køkken i forbindelse med stuen indeholder alt, hvad I behøver for at tilberede lækre hjemmelavede måltider til hinanden.

Der er 6 komfortable enkeltsenge i de 3 soveværelser. I 2 soveværelser er de skubbet sammen til dobbeltsenge, så I kan arrangere jer, som det passer jer bedst. Til de små er der højstol og barneseng. Der er en energibesparende varmepumpe til rådighed for jer på ferien.

Udendørslivet i samklang med naturen

Omkring den 2.500 kvadratmeter store naturgrund er opvoksede gran- og fyrretræer, så I kan opholde jer helt ugenert i det fri. Tag solbad i de komfortable liggestole eller slap af i havemøblerne. Imens kan børnene gynge eller gå på opdagelse på naturgrunden. Tænd op i grillen til aften og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange.

I har 2,5 kilometer til Vesterhavet, og da Fyrvej 11 ligger cirka midt imellem Vadehavskysten og Vesterhavskysten, kan I nyde opholdet begge steder. En badedag ved Vesterhavet er en skøn oplevelse for alle aldre. I kan køre i bil helt ned på stranden, så det er meget let tilgængeligt. Gå heller ikke glip af en solnedgang her, det er altid en imponerende oplevelse. Er du naturinteresseret, er Vadehavet også et eller flere besøg værd. Vadehavet er med på UNESCO’s verdensarvsliste. Her kan I spotte sæler eller deltage i østerssafari.

Alt efter årstiden kan man deltage i forskellige arrangementer, herunder sort sol, som arrangeres på egnen. Tag din egen kikkert med, hvis du gerne vil optimere oplevelsen.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2013 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...