NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Aktivitetshus til 8 personer på Rømø

4
icon
icon
icon
icon

Tranebærvej 8, Bolilmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 81208
8 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På den nordlige del af Rømø, på Tranebærvej 8, finder I dette komfortabelt udstyrede feriehus med plads til op til 8 personer. Ideelt for en stor familie, 2 mindre familier eller en ferie med venner. Højdepunkterne omfatter den rolige beliggenhed, den komfortable indretning med sauna, spabad, brændeovn, varmepumpe samt aktivitetsrum og en egen legeplads til børnene. Det smukke feriehus på Rømø er et godt valg for en mindeværdig ø-ferie ved Vesterhavet.

Afslapning med sauna, og spabad, action med poolbillard

På Tranebærvej i har det 125 m2 store feriehus meget at byde på. Uanset, om I ønsker afslapning eller action, finder I et rigtig godt udvalg her. Spabadet og saunaen giver afslapning og en lille pause fra hverdagen. Uanset årstiden er det bare skønt, efter en lang dag i frisk luft, en vandretur gennem skov og mark eller en spadseretur langs vandkanten, at lægge benene op og slappe af i det varme vand i spabadet eller den behagelige varme i saunaen. Det åbne opholdsområde, som udgør feriehusets samlingssted, har også meget at byde på. Det praktiske, sammenhængende opholds-, køkken- og spiseområde gør, at den, der står for madlavningen, stadig er midt i det hele, og alle kan hjælpe med at forberede måltiderne, samtidig med at dagens oplevelser kan genopleves og nye udflugtsmål kan diskuteres. I feriehuset er der 3 soverum med 3x 2x80cm doppelsenge og en alkove med to enkelt god kvalitets spring-madrasser på gulvet. 

Brændeovnen topper feriestemningen, og alternativt skaber varmepumpen et behageligt indeklima med den ønskede temperatur. Aktivitetsrummet med bl.a. poolbillard, dart og bordfodbold er klart det foretrukne rum, hvis vejret skulle vise sig fra sin ustadige side – her kan man spille og konkurrere med hinanden. Der er en PlayStation og i haven endda et klatretårn for de mindste.

Delvist overdækkede terrasser med fantastisk udsigt

Fra opholdsområdet har I adgang til de delvist overdækkede terrasser, som indbyder til mange timer i frisk luft, solbadning eller til at afslutte dagen med et lækkert grillmåltid. Især når den omkringliggende hede blomstrer, har I en smuk udsigt, akkompagneret af fuglesang og duften af skov. For jeres børn er der egen legeplads på den 2.500 m2 store grund. Klatring, rutsjebane, gynger og sandkasse – mens I tilbereder maden eller måske læser en bog, er børnene godt beskæftiget.

Feriehus midt i det grønne på Rømø

Rømø er et af de mest populære ferieområder på vestkysten. Let og enkelt tilgængelig via en dæmning, byder øen i Vadehavet på en utrolig varieret natur. Skov, hede, Vadehav, en utrolig bred strand samt et rigt dyreliv. Talrige cykel- og vandrestier giver jer mulighed for at udforske øen og opleve den charme og ro, som naturen byder på nært hold. Indkøbsmuligheder samt den nærmeste strand ligger kun cirka 2000 meter fra jeres feriehus i Bolilmark. Lakolk er et af Rømøs hotspots – caféer, restauranter samt shoppingbutikker tilbyder et bredt udvalg, og stranden kan køres til med bil. Her er der især i sommermånederne meget at se. Farverige drager svæver på himlen, kitere og surfere har fundet deres paradis her, og i den sydlige del af øen, ved Sønderstrand, kan I beundre strandboogiernes færdigheder eller prøve det selv.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 2.500
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...