Rummeligt sommerhus med panoramaudsigt til den større gruppe

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Gl Færgevej 11, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82045
18 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her kan 18 personer holde ferie sammen på den bedste beliggenhed helt ned til Vadehavet og tæt på dæmningen til Rømø. Sommerhuset er bygget på en naturgrund i 2023 og indrettet, så det både kan opfylde behov for samvær og stilletid. Feriehuset på 250 kvadratmeter er bygget i 2 etager, der er kun 100 meter til Vadehavet, og en kort køre- eller cykeltur til den brede sandstrand ud til Vesterhavet.

Komfortabelt aktivitetshus til storfamilien eller en større gruppe

På Gl Færgevej 11 finder du dette feriehus fra 2023 med plads til op til 18 personer. Det åbne køkken med køkken-ø i forbindelse med opholds- og spiseplads, bliver gruppens samlingssted. Udover god plads til tilberedning af skønne måltider og samvær, er her også panoramaudsigt direkte ud til det fantastiske Vadehav. En rummelig fælles opholdsstue med fladskærms-TV giver mulighed for afslapning i sofagruppen eller ro til at læse en god bog. I aktivitetsrummet kan I spille poolbillard, og hygge jer uden at forstyrre resten af selskabet. Alle opholds- og soverum har trælaminatgulve.

I stueplan indeholder sommerhuset 3 værelser med dobbeltsenge, 1 badeværelse med bruser og 1 gæstetoilet. På 1. sal er der 6 soveværelser med dobbeltsenge og 1 badeværelse med bruser. Toilet og badeværelser har gulvvarme. Der er desuden vaskemaskine og tørretumbler.

Hele to energisparende varmepumper i feriehuset sørger for, at el-forbruget bliver halveret.

Nyd livet udendørs

På den åbne terrasse kan I nyde solen og vesterhavsluften i de komfortable havemøbler og solvogne, imens I nyder udsigten til det glitrende vadehav. Hvis I har hund med, kan I tage den med på gåture langs stranden. Og I kan afholde en grillaften og derefter slappe af i udespaen. Som noget helt specielt har dette hus en svømmejacuzzi i forbindelse med udendørs spabadet – så der er både mulighed for ren afslapning og være aktiv i vandet. Feriehuset har også ladestik til din el-bil, husk bare selv at tage kabel med.

Rømø – helt tæt på Vadehavet og kilometervis af sandstrande

Med denne enestående beliggenhed får I mulighed for at opleve UNESCO verdensarv, nemlig Vadehavet, på helt tæt hold. Europas største spisekammer for trækfugle. Her arrangeres jævnligt østerssafari eller ture på hesteryg, så man kan få nye naturoplevelser. Rømø er et populært ferieområde med den børnevenlige kilometerlange sandstrand på modsatte side af øen, som er en kort køretur værd. (4300 m. til badestrand Lakolk)

Det siger vores gæster om sommerhuset 82045

DE
D.
sagde , Deutschland

Helles, großzügiges, modernes, sehr gut ausgestattetes Haus, ruhig und gut gelegen, mit sensationellem Blick aufs Wattenmeer und kurzer Anfahrt von knapp 10 min zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus in ruhiger Lage mit Meerblick.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist einfach wunderschön, groß und offen, lichtdurchflutet und sehr geschmackvoll eingerichtet. Wir haben uns in der Woche sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:9
Bolig-/Grundareal:250 / 1.300
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

9 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...