Klassisk poolhus til 12 personer med stråtag

3.5
icon
icon
icon
icon

Kap Farvel 11, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82079
12 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 23
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Dette stråtækte sommerhus har 250 m² plads til en skøn og afslappende ferie på øen Rømø. I jeres eget pool- og spaområde kan I glemme hverdagens stress og nyde den friske havluft på terrrassen.

I kan holde ferien med op til 12 personer – ideelt for 2 familier eller venner, der rejser sammen. Jeres 2 familiehunde er ligeledes velkomne og kan nyde gåturene igennem øens smukke natur og langs sandstrandene.

Klassisk interiør med eget wellnessområde

Dette smukke feriehus har en klassisk sommerhus indretningstil og i den rummelige stue finder I behagelige sofaer, hvor I kan afholde filmaftener, mens I kan høre brændeovnens knitren og mærke dens omfavnende varme. Dette skaber den særlig hyggelige stemning og afslapning. Desuden har I mulighed for at varme sommerhuset med den energibesparende varmepumpe.

I det åbne køkken finder I praktisk udstyr, der indbyder til fælles madlavning om aftenen. I kan derefter nyde den tilberedte mad sammen ved spisebordet, hvorefter opvaskemaskinen sørger for opvasken. Så har I mere tid til at nyde sommerhusets dejlige faciliteter.

I kan f.eks. svømme i poolen eller plaske rundt med jeres børn. Eller I kan slappe af i spaens varme vand og derefter nyde en lang saunatur. Takket være de 2 badeværelser med gulvvarme og det ekstra gæstetoilet, opstår der ikke lange ventetider om morgenen.

6 hyggelige soveværelser med komfortable senge sørger om natten for en god nattesøvn, så I får ladet batterierne op til næste dags aktiviteter. I det ene soveværelse er der en tv, som kan benyttes over chromecast. 

Idyllisk ejendom inviterer til afslapning

Der er masser af plads til leg og afslapning på den 2500 m² store naturgrund. Buske og træer omfavner grunden, så I kan nyde privatlivet, mens børnene kan lege gemmeleg. I mellemtiden kan I læne jer tilbage i de komfortable havemøbler på terrassen og nyde solen. Her finder I et vidunderligt sted, der indbyder til at blive hængende.

Dagen kan afsluttes med en aften, hvor I samles på terrassen og nyder et koldt glas vin til en lækker grillaften.

Vesterhavet og Vadehavet byder på variation

Kun en kort gåtyr adskiller jerfra UNESCO’s verdensarv Vadehavet. Her kan I gå lange ture med hunden eller tage på vandring med børnene. Ud mod Vesterhavet ligger Rømøs smukke, lange sandstrande, hvor I kan bade, samle muslinger, bygge sandslotte eller lader dragerne flyve højt.

Rømø er det perfekte sted at udforske på 2 hjul. Tag cyklerne med og kør øen rundt, hvor I kan opleve den smukke natur. Besøg det højeste punkt på øen – Spidsbjerg- hvor du kan nyde den enestående udsigt.

Der er 3 kilometer til nærmeste badestrand på Lakolk.



Soverum:6
Bolig-/Grundareal:250 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2021 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...