Dejligt sommerhus til 8 personer med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Kap Farvel 2, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82113
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til det skønne feriehus på Kap Farvel 2 på Rømø. Sommerhuset er renoveret i 2023, og her er plads til op til 8 personer på de veldisponerede 115 kvadratmeter. Hunden er også velkommen. Sommerhuset er indrettet med både spabad, sauna, brændeovn og hems, så her er plads til både hygge, wellness og samvær. Den moderne indretning gør det bekvemt at være mange på ferie sammen.

Familievenligt, lyst og moderne

På Kap Farvel 2 vil I mærke feriestemningen straks, I træder ind ad døren. De lyse vægge, trælaminatgulve, de lyse fyldningsdøre og loft op i kip giver både luft og et dejligt miljø at opholde sig i. De brede vinduespartier og karnap giver et fint lysindfald, og I kan nyde udsigten over den store grund, imens I slapper af i sofaen ved varmen fra ilden i brændeovnen. Der er også en energibesparende varmepumpe til at vedligeholde en behagelig temperatur i sommerhuset. Der er både barneseng, højstol, vaskemaskine og tørretumbler til rådighed for jer, så det er ikke noget problem at have små børn med på ferien.

Det åbne, moderne køkken med køkken-ø indeholder alt, hvad I behøver for at lave lækre måltider til hinanden. Imens kan der sidde et par stykker ved køkken-øen og nyde et glas vin og en snak med dem, som tilbereder maden. Der er 2 badeværelser med gulvvarme – i forbindelse med det store badeværelse er også spabad og sauna, så I kan arrangere jeres egen lille wellnessaften. I 3 soveværelser er 2 enkeltsenge skubbet sammen til dobbeltsenge, og i det fjerde soveværelse er en enkeltseng. Desuden er der ekstra sovepladser på hemsen, som de unge vil elske at udnytte.

Idyl i fredelige naturomgivelser

Haven på den 2.600 kvadratmeter store grund er velholdt med havemøbler, liggestole og en parasol. Terrassen har både en åben og en overdækket del, og desuden er der afskærmet med et læhegn, så I kan føle jer private ved sommerhuset. Til børnene er der sandkasse og gynger.

Lakolk Strand ligger kun 3,3 kilometer væk, Rømø Sønderstrand ligger 6 kilometer væk, og der er butikker i Mølby og Havneby. Rømø er omgivet af unik natur med de bredeste sandstrande i Europa, smukke hedestrækninger, strandenge og klitlandskaber. Vandet er altid klart og perfekt til svømning, solbadning og forskellige vandsportsaktiviteter, som kitesurfing og strandsejlads. Er I naturinteresserede, er der også lejlighedsvis mulighed for at deltage i østerssafari, sælsafari og andre lokale arrangementer. På Rømø får I kvalitet og hygge midt i naturen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 82113

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus, gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gepflegtes und ausgesprochen gut ausgestattetes Haus. Es fehlt nichts, wir waren mit nur vier Personen da, man kann aber auch sehr gut mit mehr Besuchern verweilen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich eingerichtet. Das Wohnzimmer als zentraler Punkt ist hell und es sind ausreichend Sitzmöglichkeiten vorhanden. Die Küche ist umfangreich ausgestattet. Wir haben uns rundherum wohl gefühlt!



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:115 / 2.600
Renoveret / Byggeår:2023 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...